Five Finger Death Punch vraćaju se u Budimpeštu! – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Five Finger Death Punch vraćaju se u Budimpeštu!

Five Finger Death Punch najavili su svoju novu turneju po europskim arenama, a među ostalim nastupit će i u Budimpešti 5. srpnja 2022. godine.

Ovaj bend je svoju popularnost dokazao više puta, a prikupio je više od 8 milijardi streamova i 3 milijarde pregleda videa te prodao više od milijun ulaznica samo između 2018. i 2020. godine. Oni su 2. najveći izvođač u hard rock svijetu ako ukupno računamo prodaju i streamova, a nadmašila ih je samo Metallica.  Nakon što su postali jedno od najprepoznatljivijih imena u ovom glazbenom svijetu, često sviraju na svim važnijim festivalima i u rasprodanim arenama diljem svijeta. Od svog debitantskog albuma “The Way of the Fist” 2007. godine bend je objavio šest uzastopnih zlatnih ili platinastih albuma. Osim toga tijekom posljednjeg desetljeća bend je dobio brojne američke i međunarodne nagrade i priznanja. Njihovo posljednje izdanje, “F8”, debitiralo je na #1 na rock ljestvicama diljem svijeta, a debitiralo je na Top 10 mainstream ljestvicama u SAD-u, Austriji, Australiji, Kanadi, Finskoj, Njemačkoj, Švedskoj, Švicarskoj, Velikoj Britaniji i drugim državama.

Koncert organizira Live Nation Mađarska i za članove Live Nationa pretprodaja kreće 27. listopada u 10 sati, a registrirati se trebate OVDJE. Službena prodaja kreće 29. listopada u 10 sati, a sve informacije su dostupne OVDJE.

REPORT/IZVJEŠĆE: Supreme A/V experience by the 5FDP in Budapest/Vrhunski A/V doživljaj 5FDP u Budimpešti

Foto: Nikola Knežević

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI