Flare objavio novi singl, retro pop pjesmu “Mali rituali” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Flare objavio novi singl, retro pop pjesmu “Mali rituali”

Popularna grupa Flare, iza koje stoje sestra i brat Anđa i Jerko Marić, otkriva još jedan singl s nadolazećeg povratničkog albuma.

Pjesma “Mali rituali” na tragu je retro popa kojem teže na novom albumu. U pjesmi dominiraju ritam i njihovi sjajni vokali, a pjesma govori o emocijama kroz koje prolazimo nakon prekida veze. Autor teksta je Zoran Brajević, glazbu je skladao Jerko, a aranžman Anđa MarićSpot koji odlično pristaje pjesmi potpisuje Jerko Marić.

“Pustio sam pjesmu Anđi i složili smo da bude plesna jer je Anđa ranije rekla: ‘Daj ajmo neku plesnu, veselu pjesmu napraviti’. Prva nam je bila sporija, ova je brža, sljedeća sad mora biti ful brza. Svi imamo svoje male rituale, a u našem spotu su roboti prikazani kao osjećajni, da nekako podsjećaju na sadašnjicu. Roboti u videu se grle, ljube, plaču jedni za drugima, a na kraju i umru. Bit je da oni prikazuju osjećaje kojih se moramo riješiti kad doživimo taj prekid”, rekao je Jerko Marić.

Premijera spota i pjesme održala se u Hoću knjigu Megastoreu, gdje se tražila i stolica više kako bi svi prijatelji i suradnici mogli doživjeti dio atmosfere. Anđa Marić je tamo predstavila svoju autobiografsku knjigu “Moja revolucija u 365 dana” koja donosi njezinu priču o borbi s multiplom sklerozom kroz svaki dan. Osim u Anđinoj zaraznoj energiji, svi okupljeni imali su priliku uživati u zaraznom refrenu pjesme “Mali rituali” i zanimljivom spotu.

Jako mi je drago da nisam izgubila taj glazbeni dio sebe, mislila sam da je to davno ostalo iza mene, ali evo opet živim”rekla je ponosno Anđa.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI