Francuski duo Air stiže u Hrvatsku – ulaznice već u prodaji! – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Francuski duo Air stiže u Hrvatsku – ulaznice već u prodaji!

Prvi set ulaznica za koncert Aira, koji 4. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila izvode svoj kultni album Moon Safari, u prodaji je od ponedjeljka, 10. lipnja u podne i već su rasprodane.

Ograničeni set ulaznica bio je po cijeni od 130 eura. Za sve ostale, novi set po istoj cijeni bit će u prodaji od utorka 11. lipnja u podne online i u City Pointu Tvrđave kulture Šibenik. Članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust od 10% u City Pointu.

Francuski duo izbivao je sa scene punih sedam godina, a Šibenik je u društvu probranih europskih gradova na kojoj će izvoditi isključivo svoj znameniti album Moon Safari objavljen 1998. godine.

Album je lansirao Nicolasa Godina i Jean-Benoîta Dunckela na najvišu stepenicu ljestvice elektroničke glazbe, a iznjedrio je hit singlove poput “Kelly Watch The Stars“, “All I Need” i “Sexy Boy“, prodajući milijunske primjerke diljem svijeta. Opčinio je i neke od najvećih glazbenih vizionara poput Davida BowieaMadonnu i Becka, a uvelike je inspirirao i filmsku industriju. Zato, 25 godina kasnije, nije teško shvatiti zašto je Moon Safari izdržao test vremena.

Poseban doživljaj bit će zasigurno Moon Safari slušati na stoljetnoj utvrdi s pogledom na more i to samo dan nakon nastupa Krudera & Dorfmeistera koji na Mihovilu sviraju u subotu 3. kolovoza. Samo nekoliko dana kasnije, 6. kolovoza, na ljetnu pozornicu Tvrđave sv. Mihovila u sklopu Ljetnog Yammatova popet će se glazbena ikona Roisin Murphy.

Foto: Promo

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI