Funk Shui, najveća makedonska glazbena nada, dolazi u zagrebački KSET – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Funk Shui, najveća makedonska glazbena nada, dolazi u zagrebački KSET

U srijedu 23.2. na KSET-ov stage iz Skoplja stiže FUNK SHUI, kolektiv koji je bio dovoljno znatiželjan da kontinuirano radi na izoštravanju svojih vještina u pronalaženju novih načina glazbenog izražavanja.

Funk Shui je nastao 2010. godine. Kroz njihove pjesme proteže se jazz, rap, rock, indie pop te su oni žanrovski sve samo ne homogeni. Sloboda kako lirike, tako i glazbe je zaštitni znak ovog benda i ona daje jednu cjelovitu sliku. S albumom prvijencem “Aether” 2012., a potom i “R.E.M.” 2015., kao i EP-jem “Impuls” 2018., može se reći da prezentiraju nešto što je teško definirati kao jedan žanr, već više kao osjećaj i uzrok. Trenutno spremaju treći po redu studijski album, koji najavljuju singlom “Meteori”. U međuvremenu su se afirmirali na poznatim festivalima jugoistočne Europe: MENT Ljubljana, PIN Music Conference i Athens Music Week.

Ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 45 kn možeš kupiti u KSET-u ili putem Entrio sustava, a na dan koncerta cijena ulaznice će biti 60 kn. Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.
Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI