Glazbena superzvijezda Iggy Azalea stiže u Hrvatsku! – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Glazbena superzvijezda Iggy Azalea stiže u Hrvatsku!

Jedna od najvećih hip hop zvijezda današnjice, višestruko nagrađivana izvođačica s više od 10 milijardi streamova i čak 70 milijuna prodanih albuma, australska reperica Iggy Azalea novi je headliner ovogodišnjeg Sea Star festivala!

Glazbenica, iza koje na društvenim mrežama stoji više od 35 milijuna ljudi, kao i najveća glazbena imena s kojima je surađivala kao što su Britney Spears, Jennifer Lopez i Ariana Grande, upisat će se u povijest kao glavni izvođač prvog velikog hrvatskog festivala održanog nakon dvogodišnje pandemije!

Uz Iggy svoj dolazak u umašku lagunu Stella Maris 27. i 28. svibnja potvrdili su prva trap dama regije Senidah, internacionalna techno zvijezda porijeklom iz Slovenije Brina Knauss i jedan od vodećih novih artista regije z++. Svi oni se pridružuju fantastičnom line upu prvog velikog festivala 2022. na kojem su Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Meduza, Topic, Umek, Buč Kesidi, Vojko V, Tijana T, Farrago, Kuku$ i mnogi drugi. Aktualne cijene festivalskih ulaznica na snazi će biti najkasnije do 4. travnja do kraja dana ili ranije, ako se ograničeni kontingent rasproda.

Ranije najavljeni Cypress Hill su odlučili odgoditi ovogodišnju europsku turneju planiranu za proljeće, pa time i nastup na Sea Star festivalu. Trenutno se s grupom pregovara o nastupu na festivalu 2023. godine, a čim se postigne dogovor bit će službeno objavljen.

Ovogodišnji Sea Star festival održat će se 27. i 28. svibnja u laguni Stella Maris u Umagu, a nastupe su potvrdili Iggy Azalea, Amelie Lens, Dubioza kolektiv, Senidah, Buč Kesidi, Meduza, Topic, Umek, Vojko V, z++, Insolate, Brina Knauss, Kuku$, Buntai, Marcel, Andrea Ljekaj, Bronski, DJ Gumja i Rasheed, dok će još imena biti potvrđeno u sljedećim mjesecima.

U prodaji se već nalaze festivalske ulaznice po promo cijeni od 259 kn, uz uštedu od 30%, što je iznos koji će vrijediti najkasnije do ponedjeljka 4. travnja u 23:59 ili ranije ako se ograničeni kontingenti rasprodaju. Kompletna ponuda ulaznice i smještaja može se pronaći na Ulaznice sekciji službenih stranica festivala.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za izdanje 2022. godine.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI