Globalne superzvijezde Alesso i Katy Perry lansirali zajedničku pjesmu “When I’m Gone” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Globalne superzvijezde Alesso i Katy Perry lansirali zajedničku pjesmu “When I’m Gone”

Energični singl “When I’m Gone” prva je suradnja ovih popularnih glazbenika kojima su se prilikom stvaranja pridružili norveška glazbenica Alida Garpestad Peck, švedski producent Rami Yacoub, DJ dvojac iz Space Primatesa – Nathan Cunningham i Marc Sibley te dobro im poznata suradnica Alma Goodman. 

Da Alesso i Katy Perry u 2022. ulaze „na velika vrata” potvrđuje i najava svjetske premijere pratećeg videospota koji će biti otkriven 10. siječnja u vrijeme prijenosa iznimno praćenog ESPN 2022 finala natjecanja koledž ekipa u američkom nogometu (College Football Playoff National Championship).

“Čekali smo cijelu godinu da podijelimo ovo s vama”, izjavio je Alesso iznimno sretan što je došao dan kada svi mogu čuti pjesmu. Poznati DJ dodao je kako mu je bio užitak raditi s Katy Perry koja se na suradnju također osvrnula lijepim komentarom:

Kada su u pitanju glazbeni spotovi svi znamo da uvijek pomičem vlastite granice kako bih fanovima osigurala jedinstveno iskustvo. Budući da ESPN, a još više College GameDay, imaju posebno mjesto u mojem srcu, suradnja s Alessom, prvim glazbenim umjetnikom čiji će spot biti prikazan u vrijeme ESPN utakmice, došla je posve prirodno i pokazala se kao savršen spoj“.

Čarobnjak plesnih podija i neizostavna zvijezda festivala elektroničke glazbe Alesso će u novogodišnjoj noći u Miamiju održati čak dva nastupa, a već će prvog dana Nove godine zauzeti i poziciju glavnog glazbenog gosta popularnog lasvegaškog noćnog kluba Omnia. Suradnja s Katy Parry i najavljeni nastupi dolaze na krilima netom održanih koncerata koji su uslijedili nakon nedavno plasirane NFT kolekcije „Cosmic Genesis“, plesne himne „Chasing Stars (with Marshmello feat. James Bay)“ i još uvijek vrućeg dugoočekivanog ekstatičnog singla „Somebody To Use” koji je ove zime postao neizostavan adut top ljestvica plesne glazbe.

Multiplatinasta pop zvijezda Katy Perry godinu završava s oko 50 milijardni kumulativnih streamova na glazbenim platformama. Posebno se izdvajaju ukupni pregledi glazbenih videa za „Roar” i „Dark Horse” koji su nedavno premašili tri milijarde svaki što joj je osiguralo i titulu prve glazbenice s takvim postignućem. I ne staje! Katy Perry je 29. prosinca otvorila niz koncertnih nastupa naziva „PLAY“ koje će održati u Resorts Worldu sklopu svoje prve „Rezidencija Las Vegas” turneje. Ekskluzivni „PLAY“ nastupi najavljeni su do 19. ožujka 2022. Osim što je jedna od najprodavanijih glazbenih umjetnica svih vremena, Katy Perry aktivna je zagovornica raznih filantropskih ciljeva koja svoj snažan glas koristi kako bi, između ostalog, u suradnji s UNICEF-om osigurala pravo svakog djeteta na zdravlje, obrazovanje, jednakost i zaštitu. Također je jedna od prvakinja u borbi za ljudska prava i jednakost.

Zajedničkim singlom „When I’m Gone” Alesso i Katy Perry zaokružili su uspješnu godinu iza njih, a baš kao što već uvodni takovi odmah otkrivaju kako je riječ o idealnom spoju, i sama pjesma simbolizira tek uvod u još bolju 2022. godinu!

Foto: Rony Alwin

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI