Grše otvara indoor sezonu u koprivničkom Funku – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Grše otvara indoor sezonu u koprivničkom Funku

Jedan od najpopularnijih domaćih hip-hop izvođača, Grše, u petak 12.11. po prvi puta dolazi u Koprivnicu, gdje će održati nastup u prostoru FUNK i time otvoriti novu “indoor” sezonu.

Autor velikih hitova “Highlife”, “Badr Hari”, “Gangland” i drugih, 2021. izbacuje svoj drugi po redu album ‘Platinum’ s kojim se etablira kao jedno od najzanimljivijih i najenergičnijih novih imena na hip-hop sceni, što dokazuje rasprodanim solo koncertima i nastupima na svim većim regionalnim festivalima. Aktualni album “Platinum” u svojih 45 minuta donosi cijeli niz hitova koje je kritika i publika objeručke prihvatila, te je Grše u vrlo kratkom roku iz potpunog anonimca postao jedno od najprepoznatljivijih hip-hop imena regije.

Svoj nastup u Koprivnici će održati u prostoru FUNK, na adresi Trg  dr. Žarka Dolinara 16, u petak 12.11.2021. godine. Ulaznice u pretprodaju kreću uskoro, a moći će se kupiti u KKC Pixel (Trg mladosti 18, Koprivnica), po cijeni od 50kn. Ukoliko ih ostane, cijena ulaznice na dan nastupa bit će 70kn.

Koncert će se održati u zatvorenom prostoru, te će prilikom ulaska svi posjetitelji morati pokazati Covid potvrdu ili negativan nalaz testa. Testiranja se na ulazu neće provoditi.

Foto: Dora Barker

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI