Ideje za neodoljive poslovne poklone koji oduševljavaju kvalitetom i dizajnom

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kada darujete, darujte s pažnjom i posvećenošću jer se to itekako osjeti. Ako tražite ideje za neodoljive poslovne poklone, na pravom ste mjestu jer bi Vam se ovi prijedlozi mogli svidjeti.

Pokloni koji grade pozitivan dojam o vašem brendu

Poslovno darivanje moćan je alat koji doprinosi jačanju brenda. Izražavanje zahvalnosti klijentima i poslovnim partnerima se pamti i cijeni. Osim toga prikazuje vaš profesionalizam.

Prije nego što se odlučite za ovogodišnji prijedlog darivanja, postavite jasne ciljeve. Ako znate što želite postići darivanjem, lakše ćete osmisliti idealnu kombinaciju poklona. Potrudite se da to bude poklon koji će se svidjeti osobi koju darujete.

Kod poslovnog darivanja poželjna je personalizacija. Razmislite o dodavanju personalizirane poruke i/ili o personalizaciji samog poklona. Personalizacija ostavlja neizbrisiv trag. Dopustite svojim poklonima da pričaju priču i da grade pozitivan dojam o vašem brendu.

Trajni i neodoljivi: Galko pokloni od kvalitetne kože

Može li bolje? Gotovo da ne može! Ručno izrađeni proizvodi iz kožnog asortimana poseban su znak pažnje koji se ne zaboravlja. Kada je u pitanju darivanje, vrijedi sljedeće: što je dar korisniji i praktičniji, to je veća radost primatelja dara. Kožni darovi ispunjavaju oba kriterija. Ako želite pronaći savršene darove za ovogodišnje darivanje, onda svakako zavirite u Galko ponudu. Svi koji cijene kvalitetne kožne proizvode znaju za brend Galko koji je vodeći hrvatski proizvođač kožnih torbi i kožne galanterije. Njihove ženske i muške poslovne torbe dobro su poznate u poslovnim krugovima po svojoj kvaliteti i funkcionalnom dizajnu. Lijepim i bezvremenskim dizajnom oduševljavaju i modeli ženskih modnih torbi i muških torbica te večernjih torbica.

Galko pokloni od kvalitetne koze

 

Želite oduševiti poklonom? Ovo su prijedlozi….

Pronaći savršenu ideju za poklon nije uvijek jednostavno, stoga smo za vas pripremili pregled popularnih proizvoda od kvalitetne kože, prirodnog materijala čija kvaliteta s vremenom ne blijedi.

Ovo su ne samo lijepi pokloni, nego su izuzetno cijenjeni. Jedno je sigurno, poslovni partner kojemu darujete novčanik, remen, torbicu, rukavice… od kvalitetne kože ostat će ugodno iznenađen i ispunjen pozitivnim emocijama koje se pamte.

galko muska torbica, novcanik, rukavice, deje za neodoljive poslovne poklone

galko muske torbice i remeni, deje za neodoljive poslovne poklone

Klasični kožni remen poklon je koji ne izlazi iz mode. Galko ponuda ženskih remena i muških remena je zaista bogata. Možete ih nabaviti i u elegantnim kožnim kutijama koje se sastoje od remena koji se nosi s obje strane različitih boja, a u kutiji dolaze i dvije dodatne kopče. Ovo je idealan poklon za osobe koje puno putuju jer će uz sebe uvijek imati remen i kopče za različite prigode i različita odjevna izdanja.

galko muski remeni

Osim kožnog remena, na jednako čvrstoj poziciji nalazi se i kožni novčanik. To su dva kultna proizvoda kada je poslovno darivanje u pitanju, proizvodi s kojima nikad nećete pogriješiti. Svakako provjerite Galko ponudu ženskih i muških novčanika. Uvijek imajte na umu da pažljivo odabrani pokloni klijentima i poslovnim partnerima pokazuju koliko ih cijenite.

galko novcanici i remeni

Galko novcanici i remeni

Kozmetičke torbice, manikir setovi, etuiji za ključeve, etuiji za dokumente, etuiji za kartice i mobitel, privjesci… sve su to atraktivni proizvodi iz asortimana Galko kožne galanterije koje možete dodati ako želite oplemeniti svoje božićne poklon kutije.

Kožni pokloni imaju neodoljivu privlačnost, uvijek su moderni i imaju praktičnu upotrebu što posebno oduševljava osobe sa smislom za lijepo koje vole funkcionalnost. Budući da Galko nudi široku ponudu proizvoda od kože, sigurno ćete pronaći pravi poklon za svaki ukus i za svaku prigodu.

Ako želite ostaviti još jači dojam, Galko će rado personalizirati vaše kožne poklone.

Galko rukavice, novcanik, remen

Set za manikuru, rukavice, novcanik

Osim u božićno vrijeme, ove bezvremenske poklone možete darivati tijekom cijele godine i to ne samo u poslovne i diplomatske svrhe, nego i za darivanja dragih osoba koje će biti oduševljene ako ih iznenadite nekim od ovih vrijednih proizvoda.

Provjerite kompletnu ponudu na www.galko.com ili navratite u Galko dućane u Zagrebu, Sisku i Malom Bukovcu. Galko proizvode možete pronaći i u brojnim dućanima poslovnih partnera tvrtke Galko.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI