Ima li ulje za njegu lica kakvih benefita?

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Danas pišem o jednom proizvodu koji me strašno zanimao pa sam ga morala isprobati i javiti vam dojmove. Imala dosta upita na tu temu, a radi se o ulju za njegu lica.

Budimo točniji, pišemo vam o Guerlain Advanced Youth Watery Oil, jer sam njega odlučila isprobati.

Testiram ga već mjesec dana, a možda i malo više. Zanimali su me rezultati, odnosno svi benefiti takvog proizvoda, jer smo više-manje naučili na serume, pa ovakvi proizvodi nekad izvise, a možda stvarno djeluju.

Započeti ćemo prvo sa samim proizvodim i njegovim sastavom. Dakle, kako oni kažu, ovaj proizvod omogućuje koži da se popravi 9 puta brže, što bi značilo da koža bude na prvu punija i nahranjenija.

Također, on nije uljne teksture da vas to nervira (kao mene), nego je blago vodenaste i uopće se to ulje na licu ne osjeti već se lijepo upije u kožu bez da ostane masna. Isto tako ovo ulje vam daje zamjenu za nekakav losion ili serum jer dovoljno nahrani kožu pa vam nije potrebno ništa drugo već je on dovoljan za prvi korak njege. Klasika nakon njega stavljate kremu iako sam ga ja jedno vrijeme testirala bez kreme pa s kremom iz iste linije i na kraju sa svojim ostalim kremicama…čisto da vidim kako s čime diše.

I još dodatnih detalja koje sam istražila:

  • Daje potpuni oporavak nakon 8 sati.
  • Izuzetna hidratacija kože: +125%

Nakon mjesec dana:

  • koža izgleda punija: +56%.
  • Koža izgleda sjajnije: +49%
  • Koža je glatkija: +32%

Vratimo se kratko na naglašeni dio sastojka u ulju, a to je med od crne pčele (iskreno, nisam ni znala da postoji crna pčela). Crna pčela je jedinstvena i nalazi se na otok Ouessant. Ona proizvodi čisti med s iznimnim svojstvima koji je bogat polifenolima.

Ja sam ga koristila svaki dan, bez prestanka, ujutro i navečer u svojoj rutini dva tjedna. Znači, stavila sam ulje, pa kremicu iz iste linije koju sam ranije spomenula (imala sam je doma od prije). I iskreno, bila sam zaista ugodno iznenađena jer stvarno mi je hranio kožu, čak i kad sam ga isprobavala samostalno koža mi je bila nahranjena. Isto tako, koža mi više nije dehidrirana, ne mogu garantirati da je od njega, ali sam sigurna da je imao veliki utjecaj.

Nije izazvao ama baš nikakvu reakciju na licu i nije mi čepio pore. Pogodan je za sve tipove kože i dapače, mogu ga koristiti sve dobne skupine. Općenito svašta sam probala i imala iz ove linije mi je bilo super.

Koristite ga tako da dobro protresete bočicu kako biste dobili u jednoj dozi dovoljnu količinu mikro perlica. Meni je jedna doza za cijelo lice bila jedna pumpica iz kapaljke na dlan. Zatim zagrijete proizvod među dlanovima i utapkate u lice iako sam ga ja znala i razmazati i umasirati za još bolje upijanje.

Ono što moram naglasiti, sama cijena proizvoda je veća, ali ako nekome to ne smeta i ako netko traži dobar proizvod bez obzira na cijenu (samo da proizvod zaista djeluje) onda se možete usuditi uzeti ovo ulje. Imate ga od 30 ml i 50 ml, te je dostupan u svim Muller parfumerijama kao i na web shopu Douglas parfumerija.

I za sami kraj, ja osobno nisam probala nekakvo ulje ovakvog tipa i zato mi je vjerojatno tako jako sjelo. Uvijek sam mislila da uljni proizvodi ostavljaju masne tragove pa sam bježala od njih, ali evo probala sam jedan koji ću definitivno ponovno kupiti kada ovaj potrošim.

Od mene veliki DA i slobodno žene sa zrelijom kožom ako isprobate slobodno mi javite dojmove.

Zapratite me na mom Instagram profilu gdje svakodnevno dijelim svoje dojmove i razne teme.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI