Izgradite se iznutra prema vani!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI“Izgradite se iznutra prema vani!” bila je misao vodilja službenog predstavljanja NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGENA koji je odnedavno postao jedan od najpopularnijih dodataka prehrani brojnih poznatih osoba, kozmetologa, sportaša… ljudi koji svoju svakodnevicu uistinu žele učiniti zdravijom i ljepšom!

U četvrtak 23.9. s prvim danom jeseni u STAN KONCEPT-u kao jedinstvenoj zagrebačkoj adresi koja promiče holističke principe življenja predstavljen je odnedavno dostupan kolagen u Hrvatskoj koji je vrlo brzo svoju popularnost stekao vrhunskom kvalitetom ali i vrlo promišljenim dizajnom i porukom o održivosti. Bruno Kruljac i Hrvoje Vukov kao menadžeri brenda okupljenima su tako priredili jedinstveno iskustvo kroz mirise, boje i teksture pića i hrane, sastavom samog hydrocollagena dobivenog sintezom peptida divlje ribe uz balans grejpa i cikle. NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN predstavljen je na najbolji mogući način – atmosferom koja je bila umirujuća i posvećujuća svakom pojedincu.

Predstavljanje nije propustila niti životna savjetnica i lifestyle ikona Borna Kotromanić koja ovaj kolagen konzumira već određeni period, a koja u svoju rutinu ne uključuje ništa manje od vrhunskog, stoga je organizatorima i menadžerima brenda u Hrvatskoj njezina podrška od iznimne važnosti.

Borna Kotromanić

Holistički brend NOVELIUS MEDICAL spoj je znanosti i medicine koji u svoje središte stavlja autentično “ja” svakog pojedinca u afirmativnoj relaciji s prirodom i ljudima koje susrećemo u svakodnevnici. Kroz 28 vrećica jednog kolagenskog pakiranja koje su dnevne doze zdravlja i ljepote tako se ne želi potaknuti samo na obnavljanje tijela već i duha te kroz izbalansirani pristup sebi i drugima podići kvalitetu života.

Stres, toksini, nedostatak sna i drugi vanjski čimbenici iscrpljuju prirodnu zalihu kolagena, a upravo NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN pomaže u obnovi tog važnog proteina u ljudskom tijelu. I to sve bez šećera, umjetnih sladila i bojila, glutena i laktoze, konzervansa i nepotrebnih vitaminskih i inih dodataka kojima bi se prekrila lošija kvaliteta formulacije već upravo čistim sastavom ovdje se to ističe. Stoga ne treba čuditi da je i Andrea Solomun kao baletna pedagoginja i fitness trenerica i promicatelj funkcionalnosti i mobilnosti tijela, među prvima U Hrvatskoj, prije nekoliko mjeseci uvrstila upravo ovaj kolagen u svoju rutinu.

Klinička dokazanost djelovanja privukla je tako i makeup artisticu Ivu Čuljak kao i voditeljicu i pravu “voice umjetnicu” Katarinu Moškatelo da počnu koristiti NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN. Povećanje vlažnosti i elastičnosti kože, glatkoća kao i smanjenje broja dubokih bora, povećanje čvrstoće kose neupitni su rezultati ovog proizvoda s čistom etiketom održivih izvora s iznimnom brzinom apsorpcije. Pa tako podrška brendu dolazi i sa švedske adrese jedne od najpoznatijih imena skincare expert scene, Martine Vejzović poznatije kao @martina_dearskin.

Prirodni, čisti, održivi proizvodi s potpisom NOVELIUS MEDICAL kvalitete s razlogom stječu popularnost stavljajući u središte svakog pojedinca ostvarujući rezultate zdravlja i ljepote.

Source link

Autor

PODIJELI