Iznenada preminuo Carlos Marín, član popularne britanske crossover grupe Il Divo – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Iznenada preminuo Carlos Marín, član popularne britanske crossover grupe Il Divo

Članovi i obožavatelji crossover grupe Il Divo su u šoku nakon vijesti o iznenadnoj smrti 53-godišnjeg pjevača Carlosa Marína (drugi s desna na fotografiji).

Iako još nije poznat uzrok smrti, nedavno je hospitaliziran zbog zdravstvenih problema, a vijest o smrti podijelili su preostali članovi Il Diva na društvenim mrežama.

“Teška srca vam javljamo da je naš dragi prijatelj i kolega Carlos Marín preminuo. Nedostajat će obitelji, prijateljima i obožavateljima. Nikada više neće biti drugog glasa i duha kakvog je ima Carlos. Nas četvorica smo 17 godina imali nevjerojatno putovanje i zaista će nam nedostajati naš dragi prijatelj. Nadamo se i molimo se da njegova prekrasna duša počiva u miru”, istaknuli su Il Divo, David Miller, Sébastien Izambard i Urs Bühler.

Prije tri dana medijima je odjeknula vijest da je Carlos hospitaliziran i stavljen u induciranu komu u Manchester Royal Hospitalu u Velikoj Britaniji, a prije toga se saznalo da je tjedan dana imao zdravstvenih problema na turneji po Engleskoj, a što je potvrdila i grupa.

Il Divo je okupio glazbeni producent Simon Cowell 2003. godine, a do sada su objavili 10 studijskih albuma. Uz Il Divo, Carlos je prošle godine objavio i solo album “Portrait”.

Foto: Promo

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI