Jednostavnije oblikovanje ženske kose uz liniju Rowenta dunes

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Na vama je da odlučite koji tip frizure želite, a u skladu s time birate i uređaj Rowenta Dunes

Sušilo za kosu za ultra brzo sušenje kose

Sa sušilom Rowenta Dunes CV5707 svoju kosu možete iznimno brzo osušiti zbog njegove snage od čak 2200W. Osim toga ovo sušilo izuzetno precizno suši i na taj način možete ostvariti fantastičan stil frizure. Pasivni difuzor za volumen kose kreira prirodan volumen na kovrčavoj kosi. I na posljetku svega za dugotrajne rezultate frizure tu je i udar hladnog zraka.

Uz sve navedeno tu su još i neke druge pogodnosti ovog sušila za kosu kao što je kabel sušila dug 1.8 m, petlja za vješanje sušila i rešetka za lako čišćenje. Ne smijemo zaboraviti navesti i koje su postavke po želji korisnika. Tu je 6 mogućih postavki: 3 postavke temperature, dvije brzine za prilagodbu protoka zraka i temperature za vrijeme sušenja.

Uvijač za kosu

Zahvaljujući uvijaču Rowenta Dunes CF3227 frizura ima prirodan izgled kovrča. Kreira savršene, glamurozne i blistavo sjajne kovrče. Keramička obloga s Turmalinom koji prirodno emitira ione, jača kosu i daje joj prekrasan sjaj kroz prirodan efekt smanjenja statičkog elektriciteta. Rezultati su vidljivi u lijepoj, glatkoj i sjajnoj kosi. Za savršene rezultate kovrči zaslužan je i sustav zagrijavanja izuzetnih performansi, a to je zahvaljujući stalnoj temperaturi od 200º C. Prednost mu je i što je za upotrebu spreman u samo 60 sekundi. Ima promjer od 25mm, a uz to i uvijek hladan vrh za sigurnu uporabu. Uz sve to tu je i priključni električni kabel koja rotira za 360 za praktičniju uporabu.

Dunes uredaj za kovrcanje kose CF3227

 

Uređaj za ravnanje kose

Rowenta Dunes SF1627 za ravnanje kose također ima keramičku Turmalin oblogu koja smanjuje statički elektricitet te daje izuzetan sjaj kosi. Uređaj radi na idealnoj temperaturi od 200º C koja ostaje konstantna uzduž cijelog pramena kojeg se tretira. Na uređaju se nalaze pomične pločice koje se namještaju i prilagođavaju ovisno o debljini kovrče. Veličina pločica je 25X90 mm. Uređaj je spreman za uporabu u 60 sekundi. Uz sve navedeno uređaj za ravnanje kose ima i sustav za zaključavanje koji brine o vašoj sigurnosti..

Dunes uredaj za ravnanje kose SF1627

 

Posebna ponuda uređaja Rowenta Dunes

Rowenta je zajedno s trgovačkim lancem PLODINE pripremila izuzetnu akciju za svoju DUNES liniju uređaja za njegu ženske kose. Do 13.11.2021. ili do isteka zaliha nudi popust do čak 48%.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI