Jurica Pađen & Aerodrom poslali snažnu poruku novim singlom “Živjeti svoj san” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Jurica Pađen & Aerodrom poslali snažnu poruku novim singlom “Živjeti svoj san”

Nakon objave singla i spota “Ima li to kraja”, u kojem su se dotaknuli potresa i koronakrize, Jurica Pađen i Aerodrom ponovno se vraćaju vedrijim temama.

Pjesma “Živjeti svoj san” nalazi se na hvaljenom studijskom “Dnevni rituali”, a sada je zaživjela i u obliku video spota. Kadrovi su snimljeni u prekrasnom vrtu izdavačke kuće Croatia Records, gdje je bend održao posljednji nastup u sklopu programa “Garden live”. Glazbu i tekst potpisuje Jurica Pađen, a njegov prepoznatljivi kantautorski potpis aranžmanski je oblikovao čitav bend. Režiju spota potpisuje Tin Majnarić, redatelj koji s bendom surađuje još od 2019. godine i hit singla “Sunce mi se smije“.

Mogu reći da živim svoj san jer radim posao koji više nije ni posao, nego život. Znači, radim nešto što je dalo smisao mom životu. Najgore je kad ljud nemaju smisao, kad nemaju motiv. Kroz svoj novi singl želim reći: ‘Čovječe, sad je vrijeme, za 10-20 godina nećeš moći promijeniti niti utjecati na sve što ti se trenutno događa, moraš brzo reagirati, biti spreman i usuditi se ostvariti ono što si naumio.’ Čovjek prije svega mora biti zadovoljan samim sobom; ako si ti zadovoljan, automatski je i svijet bolje mjesto jer ima jednog stanovnika koji je u ‘pozitivi’. Uspjeh pripada isključivo ljudima koji su se usudili pratiti svoju viziju, stoga nemojte biti u strahu i nemojte se bojati sanjati.“, poručio je Jurica Pađen.

Jurica Pađen uvijek je znao pronaći melodiju, stih ili frazu u koju će se publika i kritika zaljubiti na prvo slušanje, a izdanje “Dnevni rituali” dokaz je da su bezvremenski hitovi “Fratello”“Što si u kavu stavila”“Otkazani let” i “Obična ljubavna pjesma” dobili itekako vrijedne nasljednike.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI