Krankšvester najavili još jedan pohod na Tvornicu kulture – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Krankšvester najavili još jedan pohod na Tvornicu kulture

Krankšvester su pred kraj godine za yem objavili peti studijski album jednostavno nazvan “Krankšvester V”, a sada s albumom najavljuju novi pohod na Tvornicu kulture.

Na istom mjestu su prije same pandemije koronavirusa održali dva koncerta u Tvornici kulture i to povodom Valentinova, jedan sa 120 minuta ljubavne proze, a drugi sa 120 minuta rave gimnastiku. I dok DiP-aju iščekujući velike arenske koncerte i povratak u donekle normalan život, Krankići najavljuju novi pohod na Tvornicu kulture i to donekle na drugu obljetnicu ova dva koncerta, 18. veljače. Možda im se i Senna M pridruži, nikad ne znate. Nemojte kasnije plakati!

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će na dan koncerta koštati 90 kuna. Možete ih kupiti na svim prodajnim mjestima Core Eventa, u Dirty Oldu, Rockmarku i od 10.1. u Drito baru.

Na ulazu u Tvornicu je potrebno pokazati Digitalnu EU Covid potvrdu, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48h ili dokaz o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Na samom ulazu neće biti testiranja. Događaj je za osobe iznad 16 godina.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI