Laži i mitovi o horoskopskim znakovima

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Osnovne osobine povezane s različitim znakovima zodijaka bile su više ili manje stabilne od davnina. Donosimo par mitova koji kruže o nekoliko zodijačkih znakova.

Za Ribe se često kaže da glume žrtve, a da su u biti podle, ali istina je da se samilosne, uvijek pri ruci pomoći i daleko su od toga da glume žrtve.

Odvažni Ovan rijetko je bučan kako se to tvrdi. Ovi ljudi se ne trude samo da bi bili primijećeni, nisu pretjerano agresivni, grubi ili muževni. Međutim, oni su gotovo nedvojbeno puni goruće strasti i energije, tragajući za čistoćom i velikim idejama, ali na dostojanstven način s poštovanjem. Vrlo ponosan, idealističan i nevin, ali često vrlo egoističan ili egocentričan. Čini se da se lažni mitovi o Ovnu uglavnom odnose na njihovo izvanjsko ponašanje i način kako se pojavljuju u društvu.

Uvijek napadnuti Škorpion svakako ima najgoru reputaciju od svih znakova. Osvetoljubiv, ljubomoran i bezobrazno napadan? Dok se za Škorpiona tvrdi da je control freak ,a s druge strane za znakove kao što su Lav ili Vaga da su idealistički romantičari skloni bezobzirno baciti se u strastvene zajednice, no obrnuto je vrlo često. Lavovi i Vage mogu biti vrlo samozaštitni i utilitarni kada su u pitanju ljubav i romansa.

Bik je najseksualnije orijentiran znak, a ne Škorpion. Odnosno, seksualnost u svom tjelesnom, životinjskom obliku posebno je jaka u Biku. Škorpion je promjenjiviji i skloniji se uroniti u seks iz drugih razloga osim čistog uživanja i zadovoljstva.

Ideja da su Blizanci vrlo fleksibilan znak je sama po sebi istina. Dok Blizancima nedostaje mnogo moralnih ili drugih osobina i uvijek gledaju na stvari u dva svjetla, njihova često zvana dvoličnost zapravo se svodi na borbu između krutosti i potpunog nedostatka suštine iste. Čini se da Blizanci preuzimaju neke ideje samo iz zabave ili zato što zamišljaju da to trebaju, kako bi dokazali konačnu relativnost svega. Rijetki se Blizanci, na primjer, ozbiljno i duboko upuštaju u filozofiju. Nemaju strpljenja za tako nešto. Ponekad se mitovi i polu istine unutar astrologije lako mogu ispraviti uz malo ispravne analize pojedinih znakova.

Neistina o Djevici i njezinoj seksualnoj suzdržanosti i umjerenosti je široko rasprostranjena. Većina Djevica prilično je posebna u svemu, izbirljiva oko higijene i stoga je vrlo vjerojatno da će se bezobzirno baciti na animalne tjelesne aktivnosti. Djevice nemaju više moralne kočnice u pogledu seksa od drugih ljudi.

Jarčevi odstupaju od priča koje kruže o njima po raznim horoskopskim tumačenjima kao što su pasivnost i sporost. Njihov glavni fokus je obaviti stvari kako treba, a bez pritiska. Otvoreni su i impulzivni, za razliku od priča koje kruže o njihovoj introvertnosti. Isprazne priče i obećanja zodijačkim Jarčevima malo znače u usporedbi s djelima i ostvarenjima koje zamisle. Isto tako, Jarcima laskanje ne znači ništa kako se to obično tvrdi.

Svi horoskopski znakovi nose neku stigmu koja nije istinita, no izabrali smo one najjače i najčešće napadnute neistinama.

Izvor:

https://www.ljubavnidetektiv.com

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI