LMF festival vraća se na jednu od najatraktivnijih destinacija u Zagrebu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


LMF festival vraća se na jednu od najatraktivnijih destinacija u Zagrebu

LMF Festival nakon svog prvog uspješnog izdanja ponovno će okupiti i ujediniti istinske zaljubljenike elektroničke glazbe na zagrebačkom Jarunu. Mladi iz svih dijelova regije i Europe moći će uživati u top destinaciji i velikim svjetskim DJ imenima.

Nakon prvog uspješnog izdanja, LMF Festival svoju drugu godinu proslavit će od 3. do 5. lipnja 2022. godine na zagrebačkom Jarunu i to s bogatijim programom koji će se održati puna tri dana. Na prvom izdanju festivala u kolovozu ove godine dnevno je popratilo više od 5000 posjetitelja na šest pokretnih pozornica – party kamiona, a u samo 24 sata plesni podij rasplamsao je publiku uz 40 elitnih DJ imena cijeloga svijeta (Marco Carola, Luciano, Claptone, Audiojack, Eli Brown..). Prisjetimo se kako je program započeo sa šest LMF kamiona koji su krenuli na put oko Jarunskog jezera gdje su se izmjenjivali domaći i strani DJ setovi. Nakon višesatnog kruženja pokretni kamioni zaustavili su se na festivalskom prostoru, na južnoj strani lokacije gdje je bila postavljena glavna pozornica visine preko 15 metara!

Ovo je prvi festival takvog koncepta u Hrvatskoj i u 2022. godini vraća se u još luđem i impresivnijem tonu. Priuštite si dodatni adrenalin, savršen plesni podij i pridružite se LMF obitelji. Prvi val izvođača uskoro će biti objavljen. Nabavite ulaznice na vrijeme kako biste mogli uživati u spektakularnom drugom izdanju LMF-a. Više informacija o ulaznicama bit će poznato uskoro.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI