LMF organizira najpoželjniji Halloween party u Zagrebu na kojem će ugostiti svjetski poznati live stream brand CERCLE

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


LMF organizira najpoželjniji Halloween party u Zagrebu na kojem će ugostiti svjetski poznati live stream brand CERCLE

U subotu 30.10. u Zagrebu se, na jednoj od najatraktivnijih zagrebačkih lokacija koja se za sada još uvijek drži u tajnosti, priprema pravi spektakl, jer u Zagreb nam po prvi puta dolaze osnivači planetarno popularnog brenda CERCLE iz Francuske, gdje će u suradnji s LMF Festivalom zagrebačkoj publici prirediti istinsku poslasticu za sve ljubitelje elektronske glazbe. 

CERCLE je planetarno poznat po snimkama DJ setova na neobičnim lokacijama, među njima su do sada svoje mjesto zaslužile i hrvatske destinacije Biokovo SkywalkPlitvička jezera, te tvrđava Revelin u Dubrovniku. Njihov je producentski tim, kojem je baza u Francuskoj, obišao cijeli svijet, a setovi koje oni snimaju gledaju se diljem planete i nerijetko imaju na desetke milijuna pregleda ljubitelja elektronske glazbe diljem svijeta. Tko zna, možda nam njihov dolazak nagoviješta i neku zagrebačku lokaciju kao njihov novi projekt. To ćemo zasigurno doznati u narednom periodu, a do tada željno iščekujemo ovaj obećavajući Halloween party.

CERCLE dolazi u Zagreb u organizaciji zagrebačkog LMF Festivala, koji se već nakon premijernog pojavljivanja ovoga ljeta na Jarunu, upisao na kartu ozbiljnih i velikih festivala. S line-upom i produkcijom koje su nam predstavili već na prvom pojavljivanju, visoko su postavili ljestvicu, a u budućnosti imamo velika očekivanja od narednih izdanja.

Od menadžmenta LMF Festivala kao organizatora doznajemo da ulaznice za event neće biti u prodaji, te će dolazak biti moguć isključivo uz pozivnicu.

A kako do pozivnice? Ekipa iz LMF-a nam je rekla da još nije vrijeme za podijeliti tu informaciju, ali da će uskoro na svojim društvenim mrežama objaviti detalje.

VIDEO: Disclosure ostavljaju bez daha nastupom na Plitvičkim jezerima

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI