M.I.A. provocira Facebook i najavljuje da će se novi album zvati “Mata” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


M.I.A. provocira Facebook i najavljuje da će se novi album zvati “Mata”

“Kako bi pojasnila tko sam i što želimo izgraditi s ponosom najavljujem kako će moj novi LP od danas biti ‘MATA’”, rekla je M.I.A. u objavi obožavateljima na svojem Instagramu.

Jedna od najpopularnijih reperica u svijetu, M.I.A., objavila je da će se njezin novi album zvati “Mata”. Iako je trenutno u stanju mirovanja po pitanju svojih diskografskih poteza, još ranije se saznalo da radi na novom albumu. Prilikom objave pjesme “Franchise” na kojoj je reper Travis Scott ugostio M.I.A., rekao je kako je do suradnje došlo tako što su se dogovorili da će jedno drugome gostovati na albumima. Tada se već znalo kako i jedno i drugo imaju skoro pa završene albume, da će na jednoj od pjesama biti gost i Travis Scott, ali to je bilo sve.

Sada smo saznali i kako će se zvati novi album M.I.A. – “MATA”. Ranije smo imali prilike čuti pjesmu “OHMNI”, nakon toga i pjesmu “CTRL” koju je objavila na svojoj web stranici, a potom je došlo do suradnje s Travisom Scottom što je bio njezin prvi broj jedan singl na Billboardu. Šesti studijski album je očito na putu, imamo ime, znamo da će u duhu aktualnih svjetskih političkih i društvenih stanja ponovno biti opak na jeziku, a samo je pitanje vremena kada će ugledati svjetlo dana.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI