Mekana i topla obuća za niske temperature može biti itekako moderna

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Mekana i topla obuća za niske temperature

Posljednjih sezona ova topla obuća je sve popularnija i više nije važno samo zagrijati stopala. Apres ski obuća mora biti i moderna pa u tu kategoriju ubrajamo i ženske zimske čizme koje se mogu nositi svaki dan. Pogodne su za popodnevnu šetnju gradom, ali i za provođenje slobodnog vremena na otvorenom. Stopala će u njima ostati suha i topla.

Apres-ski topla obuca

Ove godine izbor ove obuće je zaista raznolik. Postoji mnogo različitih modela, od sportskih do onih modernijih koji su odlični za šetnju gradskim ulicama. Ponuda boja i kombinacija s drugim materijalima ili krznom je bogata. Klasična obuća za skijanje u modernom ruhu postala je svestrana i popularna čak i među onima koji ne skijaju.

Neki modeli su vrlo sportski, poput gležnjača Sorel i JCL gležnjača. Drugi se pak mogu nositi u svim dnevnim kombinacijama, kao što su Tamaris, Tom Tailor i Tommy Hilfiger čizme. Dodatak krzna kao što je na Benetton gležnjačama, svaku modnu kombinaciju učine zabavnom. „Apres-ski“ obuća koja je sve popularnija u svakodnevnim kombinacija, upotpunjuje pravi zimski look.

Raznoliku ponudu možete provjeriti na mass-shoes.com i uvjeriti se da ćete biti primijećeni i u trenucima kada je najvažnije da nam nije hladno.

 

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI