Meritas i Boris Štok ostvarili suradnju na pjesmi “Večer” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Meritas i Boris Štok ostvarili suradnju na pjesmi “Večer”

Anita Valo i Meri Jaman iz grupe Meritas i Boris Štok napokon se susreću u pjesmi u kojoj ne nedostaje privlačnosti i naboja.

Radi se o pjesmi „Večer“ u kojoj su Meritas zamislile upravo Borisa Štoka kao muški vokal. Nastavak njihovih kompozicijskih rješenja svesrdno je uhvatila u mrežu autoricu Ines Prajo.

Pjesma je dobila svoju drugu dimenziju ovom vokalnom suradnjom unutar dugogodišnje veze koju imaju s producentima Pavlom Miholjevićem i Jurom Ferinom – Anita i Meri su već dugo priželjkivale čuti Anitin izniman vokal i interpretaciju u baladi kao što je ova, uz bok tako sugestivne i uzbudljive boje glasa Borisa Štoka. Sve je to sjajno vizualno prikazao redatelj Radoslav Jovanov Gonzo.

„Volimo suradnje kroz koje na umjetničkoj razini osjetimo izazov i jedni drugima imamo što reći. Borisov rad jako volimo, pratimo ga već dugi niz godina i ljubiteljice smo njegovog vokala i izričaja, tako da nam je bilo itekako drago što je pristao biti dio ‘Večeri’, rekla je Anita, a Meri se nadovezala na njihove planove: „Album planiramo objaviti do kraja godine, ovo nam je sedmi singl s tog albuma, a trenutno se radi na dizajnu covera albuma i dovršavaju se još neki miksevi. Sve ovo vrijeme smo čekali pravo vrijeme, a izgleda da je ono kad odlučimo da jest, pa smo hrabro krenule i veseli nas zaokružiti našu priču u cjelinu long playa.“.

Foto: Gonzo

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI