Mia Negovetić predstavila spot za pjesmu “Forgive Me (Oprosti)” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Mia Negovetić predstavila spot za pjesmu “Forgive Me (Oprosti)”

Mlada hrvatska pop zvijezda Mia Negovetić upisala je još jedan sjajan nastup na Dori gdje je s pjesmom “Forgive Me (Oprosti)” osvojila sjajno treće mjesto.

U emocijama nabijenoj večeri, devetnaestogodišnja Riječanka još je jednom pokazala zrelost i sigurnost na pozornici, a njezine zavidne vokalne sposobnosti ponovno su došle do izražaja. Emotivna balada otkrila je veliki napredak, ne samo u pjevanju i vladanju pozornicom već i u autorskom izričaju. I ovoga puta Mia je ostvarila suradnju sa svjetski poznatim producentom Denizzom Jammom, s kojim uz Andreasa Stonea Johanssona i Laurela Barkera potpisuje glazbu, tekst i aranžman. Za pjesmu “Forgive Me (Oprosti)”, jednu od velikih favorita ovogodišnje Dore, snimljen je emotivan videospot u produkciji Lumiere Productiona. Prekrasni kadrovi zabilježeni su u Švedskoj, gdje je Mia snimala svoju novu pjesmu.

Treći je ovo nastup Mije Negovetić na Dori, a prethodna dva, na kojima je izvela pjesme “She’s Like a Dream” i “When It Comes to You”, osigurala su joj visoke ocjene i veliku bazu obožavatelja, kako u Hrvatskoj, tako i diljem svijeta. Šira javnost prigrlila je Miju još 2015. godine, kada je kao dvanaestogodišnjakinja priredila jednu od najupečatljivijih izvedbi hrvatske himne, a nakon pobjede u Zvjezdicama uslijedio je nastup na svjetski poznatom showu Little Big Stars Stevea Harveya, gdje je američka javnost imala priliku upoznati hrvatsku pjevačku senzaciju. U narednih nekoliko godina Mia se isprofilirala u jednu od najperspektivnijih pop izvođačica naših prostora.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI