Mišo Kovač i Saša Antić snimili novu himnu Hajduka – “Ja ne mogu drugo nego da ga volin” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Mišo Kovač i Saša Antić snimili novu himnu Hajduka  – “Ja ne mogu drugo nego da ga volin”

“U danima sretnim u danima grubim ja ne mogu drugo nego da ga volin. Jer Hajduk je ono što me čini sretnim. Ja ne mogu drugo nego da ga volin”, stihovi su to pjesme koja se od osamdesetih godina ori tribinama poljudske ljepotice, a sada su je obradili legenda Mišo Kovač, reper Saša Antić iz TBF-a te navijači Hajduka. Svima je sada jasno – Hajduk ima novu himnu!

“Da se odrazim u nogometnom žargonu, imam već puno utakmica u nogama, al još uvik ne mogu virovat šta mi se dogodilo. Suradnja s Mišom i to na Runjićevu glazbu i još u pismi za Hajduka. Jednostavno nevjerojatno”, rekao je Saša Antić koji je jako entuzijastično pristupio cijelome projektu potpisavši tekst za rap dionice kojim je ovoj obradi dao snažan moderni navijački izričaj i odlično povezao čistu emociju i ljubav prema voljenome klubu. Tekst pjesme je, kaže, star nekih petnaestak godina. Obitelji autora originalne pjesme Runjić, Britvić i Kalođera, te diskografske kuće Croatia Records i Suzy ustupili su prava na korištenje pjesme Hajduku, a za audio i video produkciju nove pjesme zaslužna je agencija Queen media.

Pjesma “Ja ne mogu drugo nego da ga volim” je prigodno objavljena u godini kada su Mišo Kovač i HNK Hajduk proslavili jubilarni 80. odnosno 110. rođendan.
“Svojih 65 godina navijam za Hajduka i cijelo to vrijeme najjači sam igrač Hajduka u Zagrebu. Nikada mi nitko nije prišao niti rekao grubu riječ radi toga, jer svi znaju da Hajduk i Split žive u meni iskreno i bez kalkulacije. Zato sam na prvi poziv Hajduka da otpjevam navijački refren moje pjesme ponovno osjetio tu energiju i odmah rekao – može! Zato što ne mogu drugo nego da ga volin”, rekao je legenda Mišo.

Povodom objave pjesme Hajduk je za sve navijače pripremio i posebne proizvode s Mišinim likom koje će u naredno blagdansko vrijeme moći darivati jedni drugima i tako odati počast liku i djelu žive legende kluba.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI