Najljepšu božićnu priču i ove godine donosi Durance

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Božić je vrijeme posebnih emocija i atmosfere koja nas svake godine – a u ova izazovna vremena još i više – podsjeća na važnost dragih ljudi, optimizma i zajedništva. Najljepšem mjesecu u godini veselimo se i zbog tradicionalnog rituala kojim pokazujemo ljubav i naklonost – darivanja voljenih. Najbolji darovi i najljepša božićna priča i ove godine dolazi iz Durance obitelji.

Svijeće, keramički difuzori, mirisi za dom, kozmetika – u ovim oblicima dolaze note čiste sreće i elegantnog dizajna, koje će svaki dom pretvoriti u ugodnu i opuštajuću oazu. A tek darovi – nema onoga koga neće oduševiti ovaj predivan accessories u sedam neodoljivih mirisa. Cimet Naranča i Pod borom klasici su i definitivno najbožićniji mirisi. Začinske note cimeta i ukusne karamele spajaju se u gurmanskom mirisu Medenjaka, koji nas vraća u sretne trenutke. Zlato i vanilija zagrlit će nas svojim jantarnim mirisom punim čarolije i nježnosti, dok Šumske maline podsjećaju na toplinu djetinjstva i omiljene kolače. U mirisu znakovitog naziva Začarani cvijet kriju se note kamelije, ruže i bergamota. Mirisna svijeća Kraljev kolač s marcipanom, pak, posebna je poslastica. U svakoj svijeći nalazi se medaljon, no samo jedan je dobitan. Ukoliko vaša svijeća krije dobitni medaljon, Durance vas vodi na izlet u Provansu!

Durance mirisi za dom izrađeni su od pažljivo odabranih sastojaka. Za izradu svijeća koristi se kombinacija pčelinjeg i biljnog voska, a mirisi koje sadrže proizvodi kreirani su u svjetskoj prijestolnici parfema – francuskom Grasseu.

Durance mirisni pokloni dolaze u elegantnim pakiranjima, a božićna ponuda upotpunjena je i profinjenim poklon setovima, koje možete kreirati prema vašim željama – ovo su definitivno najpoželjniji darovi ovog Božića!

Durance mirisne inspiracije za Božić potražite u pop up trgovini u zagrebačkom Arena centru ili  OVDJE.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI