O poduzetništvu i umjetnoj inteligenciji s Draženom Oreščaninom

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Prvi Adria Business Network događaj u ovoj sezoni održat će se 27.10.2021. u 18 sati u Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb.

U prvom dijelu eventa naš gost je Dražen Oreščanin, jedan od troje osnivača i partnera u tvrtki Poslovna inteligencija, vodećeg implementatora analitičkih IT sustava u Hrvatskoj i regiji s gotovo 150 zaposlenih u Hrvatskoj i podružnicama u Srbiji, Crnoj Gori, BIH, Velikoj Britaniji, Austriji i Sloveniji. Od osnivanja tvrtke 2001. na poziciji je direktora Strategije i razvoja, te je od 2010. na poziciji Predsjednika Uprave.

Odgovoran je za razvoj novih tržišta, ostvarivanje i razvoj odnosa sa strateškim partnerima te razvoj novih proizvoda i usluga. Sudjeluje na najsloženijim projektima u ulozi enterprise arhitekta kod klijenata kao što su Hrvatski telekom, A1 Hrvatska, United Grupa, Crnogorski telekom, Telenor, Telekom Slovenije, Tisak i mnogi drugi. 2011. je završio poslijediplomski studij primijenjenog računarstva na Fakultetu elektrotehnike i računarstva čime je stekao titulu Magistra znanosti. Trenutačno pohađa doktorski studij. Od 2013. do 2015. bio je član Upravnog odbora Udruge hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera CISEx. Jedan je od pokretača i Izvršni direktor Udruge Glas Poduzetnika i jedan od pokretača i mentor u BIRD Inkubatoru.

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka https://www.entrio.hr/event/adria-business-network-17-9964

The post O poduzetništvu i umjetnoj inteligenciji s Draženom Oreščaninom appeared first on She.Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI