Otkrijte široki izbor sunčanih modela prestižnih brendova

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kad bolje razmislimo, vrhunac sezone sunčanih naočala i nije tako daleko. Brzo će ljeto i vrijeme je za nadopunu svoje kolekcije najnovijim sunčanim modelima.
Bilo da nosite sunčane naočale à la Anna Wintour ili jednostavno tražite par koji će uljepšati vaše sunčane dane, elegantnih, sportskih i drugih oblika u najnovijoj kolekciji talijanskog modnog diva DeRigo svakako ne nedostaje.

Police, Furla, Yalea, Fila i Philippe Plein – njihova pomno promišljena kolekcija izrađena je s ljubavlju i pažnjom kako bi vam ponudila sunčane naočale najviše kvalitete i vrhunskog stila koja predstavlja najnoviju evoluciju ikonske snage i zavodljivosti.

Podsjetimo se kako je tvrtka DeRigo osnovana davne 1978. godine kao mala zanatska tvornica u području Belluna, a u posljednjih 40 godina pozicionirala se kao jedan od globalnih lidera u dizajnu, proizvodnji i distribuciji naočala. Zajedno s kućnim brendovima Police, Sting i Lozza, tvrtka je proizvela naočale za Trussardi, Carolinu Herrera, Furla – da spomenemo samo neke – distribuirane u gotovo 80 zemalja kroz 16 komercijalnih podružnica i preko 100 neovisnih distributera.

Najnovije kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2022 sadrže nevjerojatne raspone nijansi za svaki stil i osobnost, prilagodljivi svakom ukus i spremni za 365 dana neprekidnog stila. Uz uobičajenu ponudu modela bezvremenske privlačnosti u najnovijim kolekcijama nekoliko je izvrsnih trendova vrijednih pažnje.

POLICE u svojoj muškoj kolekciji i dalje ostaje vjerna svojim povijesnim korijenima ali s pogledom na budućnost. Ikonski stilovi iz prošlosti reinterpretiraju se u novim materijalima i stilovima. Poseban “stari” efekt dobiven ekskluzivnom metalnom obradom debitira na nekoliko okvira. Snažna poveznica nove Police kolekcije i nasljeđa brenda vidljiva je u ikoničnim oblicima inspirirani 90-ima.

Originalni geometrijski oblici modnog karaktera s obiljem osobnosti, etos je nove Police ženske kolekcije. Plijeni pozornost kao odvažanja – i nikad banalna.
Vrlo je šik s dozom rocka te pažljiva prema najnovijim modnim trendovima.

Police

Odlučni, prepoznatljivi oblici s obiljem detalja i evidentnom vintage inspiracijom: nova kolekcija Police x Lewis Hamilton kombinira svevremensku etos brenda Police s osobnim i modnim stilom prvaka Formule 1. Beskompromisno, kolekcija se poigrava suprotnostima, miješajući lagane stilove s vrhunskim materijalima – visokokvalitetni acetat i titan s novim dizajnom koji se ističu slojevit i zdrav duh. Široki spektar clip-on i fotokromatskih leća čine sve modele eklektičnima i prikladnima za svaki izgled.

Rođen je novi in house ženski brand: Yalea, brend koje imaju za cilj promovirati žene podržavajući njihovu slobodu izbora, potičući njihov talent hvaleći njihovu jedinstvenost i prirodnu ljepote.

Yalea nadilazi vrijeme i modu kombinirajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može poistovjetiti. Modeli su lako nosivi, a dizajnim lijepo uokviruje lice – bez skrivanja osjećaja lijepe i potpune ugode.

Eksplozivna, kultna I originalna, prva je kolekcija naočala PHILIPPA PLEINA s revolucionarnim kodeksom te odlučnim I inovativnim dizajnima koji izražavaju snažnu autentičnost brenda.

Sportska maksimalistička estetika u kolekciji se predstavlja ultra-hrabrim oblicima I iznimnom biranom pažnjom pri izboru materijala I stilskih detalja. Ekskluzivni modeli utjelovljuju živahan rock ‘n roll duh brenda koji evocira snove, pozitivnost te hrabrost biti jedinstveni. Svaki sa svojom osobnošću, okviri će zasigurno privući pažnju.

Sunčane i dioptrijske stilove karakteriziraju jedinstveni I prepoznatljivi elementi poput višeznačne interpretacije logotipa – predstavljen u punoj I monogramskoj verziji – lajtmotiv je cijele kolekcije uz ostale ikonske elemente brenda, poput lubanje, kristala I klinova.

Ekstrovertna u sunčanim i dioptrijskim modelima, FURLA se u najnovijoj kolekciji izdvaja po geometrijskim laganim oblicima, nadopunjeni klasičnim i elegantnijim prijedlozima. Paleta boja i detalji inspirirani su modnim dodacima brenda koji ističu snažnu vezu svih kategorija – od naočala i torbica do malih kožnih proizvoda. Logotip ‘Arch’, ikoničan i osebujan element u dizajnu prisutan je u različitim stilovima i varijantama: kao ukrasni detalj na krilcima, prednjim dijelovima ili kao strukturni element modela.

U najnovijoj kolekciji FILA otvara put dinamičnijoj evoluciji brenda. U kolekciji pripovijeda o svom načinu života veličajući svoju povijest i sportski duh. Ostaje vjerna sebi i nudi stilove koji se lako nose. Blokovi boja, kontrasti i uzorci opisuju bezvremensku baštinu koja se manifestira u različitim aspektima modela, pažljivoj izvedbi i stilovima. Nekonvencionalni dizajn, vitki metali, podebljani acetati i gumeni umetci u pop bojama personaliziraju svaki okvir. Snažna vibracija 80-ih osjeća se kroz sintetički val koji pršti energijom, od nostalgičnog ‘povratka u prošlost’ pa sve do neukrotive svježe modne osviještenosti.


Modeli iz SS2022 kolekcija dostupni su u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera.

Modeli iz kolekcije Philipp Plein ekskluzivno su dostupni u Optici Anda.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI