Ove godine poslovnim partnerima i prijateljima darujte – zdravlje!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pred nama je najljepše vrijeme u godini – blagdani i vrijeme darivanja. Vrijeme kada se na koncu godine nastojimo svima koji su bili uz nas ove izazovne godine zahvaliti na suradnji i doprinosu našem poslovanju. Vaši zaposlenici također zaslužuju zahvalnost na radu, trudu i odanosti.

Zadnjih godina nikome od nas nije bilo lagano. Zbog toga ove godine, birajući poklon, mislite na to da on bude znak pažnje i zahvalnosti, ali i da je svrsishodan. A postoji li nešto važnije od zdravlja?

Kako bi pokazali poslovnim partnerima i zaposlenicima da vam je stalo do njih, da brinete o kvaliteti njihova života i boljoj budućnosti ove im godine darujte zdravlje – odnosno difuzor i eterična ulja!

Zašto baš eterična ulja i difuzori?

„Eterična ulja mogu imati višestruke dobrobiti za naše tijelo i psihu. Svako eterično ulje djeluje na različite načine na nas, kako na psihičkoj, tako i na fizičkoj razini. Bez obzira na način primjene, imaju  lokalno djelovanje, na mjestu gdje ga aplicirano, i opće djelovanje, putem krvotoka. Krvotokom se molekule eteričnog ulja šire cijelim organizmom i djeluju na naše zdravlje“, objašnjava Zrinka Vuković Berić, aromaterapeutkinja i začetnica brenda 3A – All About.

Zrinka Vuković Berić, aromaterapeutkinja i začetnica brenda 3a – All About

Upravo je zrak glavni akter priče o brendu It’s ‘All About Air’. Skraćeni naziv 3A – All About Air referira se na oznake za izvrsnost (AAA, ‘triple A’) odnosno oznake za najbolje, ‘exceptional’ subjekte. Svrha svih 3A – All About Air proizvoda jest oplemeniti i podići kvalitetu zraka u prostorima u kojima se boravi.

„Difuzora, uređaja koji raspršuju čestice eteričnih ulja, ima puno vrsta, od velikih, koji svojom snagom mogu raspršiti eterična ulja u velikim prostorima, hotelima, šoping centrima, kafićima i restoranima i čiji se rad može u potpunosti isprogramirati, do malih, koji će nečujno i diskretno dezinficirati i namirisati samo vašu radnu okolinu ili vaš dom. Zajedničko im je svima da će, uz korištenje kvalitetnih eteričnih ulja, poboljšati vaše raspoloženje i zdravlje. Čak će i povećati vašu učinkovitost, bilo da učite ili radite. A prije svega oni pročišćavaju zrak u prostorijama u kojima boravite, dezinficiraju ga i oplemenjuju svojim aromama“, kaže Zrinka Vuković Berić. Za svoje brojne poslovne klijente ove godine preporučuje 3 mješavine eteričnih ulja koja garantiraju kvalitetu zraka gdje god da boravite, a posebnim aromama ciljano djeluju u svrhu koju želite.

3 kombinacije ulja koje će uljepšati vaš život i osvježiti prostor

  • Mješavina eteričnih ulja bijelog bora, ravensara i mandarine podiže vaše raspoloženje i svih koji vas okružuju, omogućuje vam da dišete punim plućima te istodobno pomaže u uklanjanju virusa i bakterija iz prostora.
  • Kombinacija eteričnih ulja limuna, naranče, mirte i drva ho djeluje umirujuće, smanjuje anksioznost i napetost, a uz to unosi ugodu i senzualnost u prostor.
  • Ako želite u trenutku unijeti nevjerojatnu svježinu u prostor i istodobno ga dezinficirati, mješavina eteričnih ulja limete, limuna i spearminta idealna je za to.

Atraktivni poklon-paketi

Osim klasičnih difuzora i eteričnih ulja, Zrinka u ponudi ima i aroma kamene, ogrlice, USB difuzore… naizgled neobične, ali vrlo atraktivne darove koji na vrlo djelotvoran način doprinose vašem zdravlju i raspoloženju.

Aroma kameni napravljeni su od mješavine 100% prirodnih materijala. Na njih se nakapa nekoliko kapi eteričnog ulje, koje oni zatim nježno raspršuju prostorom. Lijepo izgledaju i lako ih je nositi svuda sa sobom. Idealni su za manje prostore. Možete ih staviti na noćni ormarić, u ormar, automobil…, a možete složiti nekoliko kamenčića u neku lijepu posudu i na taj način ukrasiti dnevni boravak ili kupaonu.

Aroma ogrlice (medaljoni) su savršen poklon za svaku ženu. U medaljone se stavljaju jastučići od filca na koje se prethodno nakapa eterično ulje ili parfem. Osim što su lijep ukras, idealni su za ljude s osjetljivom kožom ili one koji iz nekog razloga ne žele stavljati miris ili eterična ulja direktno na kožu. Izrađeni su od nehrđajućeg čelika te stoga ne izazivaju alergije.

Vaše suradnike sigurno će razveseliti maleni USB difuzor za eterična ulja. Ovaj ultrazvučni difuzor vrlo je praktičan za korištenje u uredu, kod kuće, u automobilu, u bilo kojem prostoru u kojem postoji USB utor. U njemu se nalazi bočica u koju je samo potrebno uliti malo čistog eteričnog ulje ili mješavine eteričnih ulja. Postoji i inačica difuzora eteričnih ulja koji radi na punjivu bateriju i na USB priključak. Možete ga nositi svuda sa sobom. Također, dolazi s bočicom koja se napuni eteričnim uljima po izboru.

Sve što trebate znati o difuzorima i eteričnim uljima možete pronaći na www.3aallaboutair.com i na Instagramu @3a_all_about_air.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI