Philipp Plein predstavio novu kampanju

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


PHILIPP PLEIN još jednom otkriva svoj provokativan duh, a lansiranjem svoje prve kolekcije naočala dizajnirane u suradnji s talijanskom tvrtkom De Rigo, zadivljuje kampanjom koja je manifest odvažne nekonvencionalnosti tipične za brend.

Upečatljive i provokativne fotografije

U kampanji koju je snimio Steven Klein, jedan od najtraženijih fotografa u modnom svijetu, poznat po svojim provokativnim fotografijama najvećih imena glazbene i modne scene, pojavljuje se i sam Philipp Plein uz američku manekenku i glumicu Megan Fox. Kampanju za proljeće/ ljeto 2022. karakteriziraju upečatljive i provokativne fotografije koje prikazuju dvoje protagonista u nestašnoj i senzualnoj igri – prikaz životnog stila s fokusom na luksuz i najekstremnija iskustva.

 

Pored Philippa Pleina i Megan Fox u središtu pozornosti su i različiti stilovi iz najnovije kolekcije naočala s karakterističnom Pleinovom maksimalističkom estetikom, dizajnirani za samouvjerene muškarce i žene čije fantazije nemaju ograničenja.

Philipp Plein ispred objektiva

Od stilske inovacije do kvalitetnih materijala te pažnje prema detaljima, kolekciju obuhvaća ukupno 33 različita stila (19 sunčanih modela i 14 dioptrijskih okvira) koji će na tržištu biti dostupni od kraja godine kroz prodajnu mrežu prestižnih De Rigo partnera diljem svijeta.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI