Podočnjaci ovogodišnji val novih koncerata započinju u Zagrebu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Podočnjaci ovogodišnji val novih koncerata započinju u Zagrebu

Koncertna atrakcija iz Kutine – Podočnjaci, svoj ovogodišnji val novih nastupa započinje iz Zagreba.

U četvrtak, 11. svibnja, nastupit će u zagrebačkom Vintage Industrial Baru i publici prirediti jedan od najintimnijih koncerata do sada, u sklopu kojeg će izvesti i pjesme koje se ne nalaze često na njihovim set-listama. Ovo je ujedno i prvi u nizu nastupa koncertnog serijala koje organizator yem pokreće u svibnju u ovom kultnom zagrebačkom prostoru.

Vraćamo se u Zagreb kako bi započeli svoju koncertnu turneju u 2023. Bit će to jedan intimniji nastup u dvorani kultnog Vintage Industrial Bara, za naše najjače fanove i fanice. Dođite, zabavite se i zajedno s nama nabacite podočnjake” poručuju momci u najavi ovog koncerta.

Podočnjaci su mladi sastav iz Kutine, koji čine beachboy19, Sinista Ruky i producent Nix K. Na sceni djeluju tek tri godine, iza njih je izvrsno prihvaćen debitantski album “Ispod očiju”, u sklopu kojeg su predstavili jedinstvenu fuziju žanrova i prepoznatljivim zvukom i energijom osvojili srca publike, a zaslužili su i nominaciju za cijenjenu glazbenu nagradu Rock&Off. Prošlu godinu obilježili su prvim samostalnim koncertom ikad – onim pred prepunom zagrebačkom Tvornicom kulture, a zatim su uslijedili zamijećeni festivalski nastupi na Brucošijadi FER-a, Zagreb Beer Festu, Dritu iz Osijeka, Beatu na moru,…

Ovom prigodom vraćaju se pred zagrebačku publiku s novim samostalnim koncertom, 11. svibnja u Vintage Industrial Baru. Spremaju ludi provod uz najveće hitove, kao što su “Papuče”, “Šiške” i “Predsoblje”, a priliku će dobiti i one pjesme koje do sada nisu izvodili često. Sa sobom donose i paket mercha, a otkrivaju i još jedno iznenađenje: “Publika će svjedočiti i prvoj ikad suradnji Podočnjaka i drugog izvođača, kojeg za sad nećemo imenovati.”

Ulaznice za koncert su po pretprodajnoj cijeni od 8€ dostupne online putem platforme Core Event te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old Shop i Rockmark. Na dan koncerta iznosit će 10€. Organizator koncerta je yem.

Foto: Gabriel Ciban

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI