Pogledajte trailer psihološkog trilera Olivije Wilde s Harryjem Stylesom i Florence Pugh u glavnim ulogama – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pogledajte trailer psihološkog trilera Olivije Wilde s Harryjem Stylesom i Florence Pugh u glavnim ulogama

“Don’t Worry Darling” novi je film glumice i redateljice Olivije Wilde. Scenarij za ovaj psihološki triler napisala je Katie Silberman, a temeljen je na priči Carey van Dyke, Shanea van Dykea i Silberman.

Glavne uloge u filmu tumače Florence Pugh i Harry Styles, a tu su i Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Nick Kroll i Chris Pine. Film u produkciji Warner Bros. Picturesa će biti premijerno prikazan na filmskom festivalu u Veneciji, a potom stiže u sva kina 21. rujna ove godine.

Alice (Pugh) i Jack (Styles) sretni su što žive u idealiziranoj zajednici Victory, gradu eksperimentalne tvrtke u kojem žive ljudi koji rade za supertajni projekt Victory. Društveni optimizam iz 1950-ih zastupa njihov glavni izvršni direktor, Frank (Pine) – podjednako korporativni vizionar i motivacijski životni trener. Grad je smješten u tijeskoj pustinjskoj utopiji. Dok muževi provode svaki dan u sjedištu projekta Victory, radeći na “razvoju progresivnih materijala”, njihove žene – uključujući Frankovu elegantnu partnericu, Shelley (Chan) – mogu provoditi vrijeme uživajući u ljepoti, luksuzu i razuzdanosti svoje zajednice . Život je savršen, a tvrtka zadovoljava potrebe svakog stanovnika. Sve što traže zauzvrat je diskrecija i neupitna predanost cilju projekta. Ali kada se počnu pojavljivati ​​pukotine u njihovom idiličnom životu, razotkrivajući bljeskove nečeg mnogo zlokobnijeg što vreba ispod atraktivne vanjštine, Alice ne može a da se ne zapita što točno rade u Victoryu i zašto. Koliko je Alice spremna izgubiti da razotkrije što se zapravo događa u ovom raju? Saznat ćemo u odvažnom, uvrnutom i vizualno zadivljujućem psihološkom trileru redateljice Olivije Wilde koji se može pohvaliti sjajnim nastupima Florence Pugh i Harryja Stylesa, okruženih impresivnom glumačkom postavom.

Wilde je na ovom filmu ostvarila suradnju s direktorom fotografije, Matthewom Libatiqueom, nominiranim dva puta za Oscara za filmove “A Star Is Born” i “Black Swan”, a tu su i Oscarom nominirani skladatelj John Powell (“Jason Bourne”) i dizajnerica kostima Arianne Phillips koja je radila na filmu “Bilo jednom u Hollywoodu”.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI