Pop rock sastav Zo oprašta se od ljeta singlom “Frane Mihalj” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pop rock sastav Zo oprašta se od ljeta singlom “Frane Mihalj”

Zo nastavljaju s objavljivanjem singlova, a ovoga puta riječ je o pjesmi s kojom se opraštaju od ljeta – “Frane Mihalj”.

Novi singl ujedno je i najava albuma prvijenca koji očekujemo početkom sljedeće godine. Veselog i melodičnog karaktera, pjesma „Frane Mihalj“ sjajno odražava svestranost i raznolikost žanrova kojima se bend uspješno predstavlja javnosti i sve široj publici. Trećim singlom i laganim korakom gaze prema prvom albumu i osvajanju radijskog etera, a ljetna turneja dodatni je pokazatelj da Zo žestoko zauzima svoje mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Glazbu i tekst potpisuje frontman Vincent Šepić, dok je za aranžman zaslužan cijeli bend s producentom Sandrom Petrićem. Pjesma je snimana i mixana u zagrebačkom SideChain studiju. Koncerte ovog mladog i perspektivnog sastava u Vodicama, Splitu, Starom Gradu i Šibeniku snimile su Laura Bobanac i Ana Maroš, a za montažu je zaslužan upravo  Vincent Šepić

“Frane Mihalj je naš treći singl i potpuno različit od prethodnih, što nam je i cilj, pjesmama prikazati raznolikost albuma. Pjesma je nastala u dahu, prošle godine taman pred početak pandemije, jutro nakon koncerta splitskog benda Justin’s Johnson na Fido festivalu u Splitu. S ovom pjesmom predstavljamo i punk rock aspekt Zo-a te smo sve bliže objavljivanju prvog albuma za RTL Music. Sretni smo jer smo taman u studiju završili snimanje, a iza nas je i prva ljetna turneja”, izjavio je Vincent.

Zo su Vincent Šepić (vokal i gitara), Ante Eterović (gitara), Damjan Grubić (trombon), Daria Reba (klavijature), Josip Katić (bas gitara) te Antonio Strižić (bubnjevi).

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI