Pronađite jedinstven smještaj u kojem se možete ugrijati ove zime

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Kako je zima ovih dana pokazala svoje najniže temperature, sjedenje ispred vatre tijekom hladne zimske večeri pravo je oličenje opuštanja i udobnosti. I uz 36%* putnika iz Hrvatske koji, kad razmišljaju o svom sljedećem putovanju, planiraju barem jednom boraviti u jedinstvenom smještaju. Zabundajte se u toplu odjeću i uputite se na sljedeća sjajna mjesta s obitelji i prijateljima ili pobjegnite s voljenom osobom i uživajte u romantici uz kamin dok vani puše vjetar i pada snijeg.

Ovaj jedinstveni smještaj nalazi se u srednjovjekovnom selu Santo Stefano di Sessanio u Italiji i nudi sobe i suiteove u originalnim građevinama iz tog doba. Gosti se mogu opustiti uz drevne kamine nakon posjeta skijaškim stazama, koje su udaljene samo nekoliko minuta vožnje od drevnih zidina.

Ova mirna oaza nalazi se u Pfarrwerfenu u salzburškoj regiji i nudi terasu s koje puca pogled na planine. Gosti se mogu ugrijati u sauni i hidromasažnoj kadi ili se opustiti uz kamin nakon dugog dana provedenog na skijanju. Da biste probudili svoj blagdanski duh, pridružite se čarobnoj vožnji božićnim saonicama koje vuku konji kako biste na tradicionalan način obišli i istražili veličanstveni zimski krajolik.

Ovaj butik grčki privatni smještaj nudi tradicionalne sobe izgrađene od lokalnog kamena i drva. Kamin u vašoj vlastitoj sobi privatno je utočište za pravi bijeg od svijeta, savršen za uživanje u čaši vina, društvenim igrama ili jednostavno za uživanje u pucketanju vatre.

Ne morate uvijek putovati u planine da biste uživali u idiličnim trenucima uz kamin. Ovaj vinski hotel u Portu u Portugalu izvrstan je izbor za nezaboravan zimski odmor u gradu. Nikako nemojte propustiti tetošenje u luksuznom hotelskom spa centru prije opuštanja uz vatru.

Ovaj šarmantni aparthotel u Breckenridgeu nudi odlično opremljene apartmane od kojih svaki ima i kamin. Gosti kojima je hladno nakon pješačenja ili skijanja u obližnjim planinama Rocky Mountains mogu se zagrijati u hidromasažnoj kadi u spa i wellness centru.

Ovaj otmjeni hotel smješten je u podnožju idiličnih skijaških staza Hokkaida te nudi prostrane jedinice kao i mnoštvo restorana i trgovina. Nakon dana provedenog u uzbudljivim aktivnostima poput snowboardinga i skijanja, gosti se mogu opustiti i ugrijati u toplim termalnim izvorima i hidromasažnoj kadi.

U okviru svoje misije da olakša svima da istraže svijet, Booking.com dijeli Ponude za početak 2022. koje putnici mogu iskoristiti pri planiranju svog prvog putovanja u 2022. Popusti kreću od 15% i vrijede za boravke do 31. ožujka 2022. Osim toga, Booking.com nudi odličnu vrijednost putem svog Genius programa još većem broju putnika tako što svim putnicima s korisničkim računom nudi pristup pogodnostima razine 1 u okviru tog programa, bez potrebe za minimalnim brojem prethodnih rezervacija da bi se ispunili uvjeti, uključujući automatski pristup ekskluzivnom popustu od 10% u stotinama tisuća objekata koji sudjeluju u programu diljem svijeta. Putnici samo trebaju preuzeti Booking.com aplikaciju, prijaviti se i potražiti Genius oznaku kako bi pronašli dostupne pogodnosti i popuste

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI