Pronašli smo serum s kojim i zrela koža izgleda mladenački i blistavo

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


U čemu je tajna

Blistavo lice u zreloj dobi znači samo jedno – sigurno koristi neki odličan preparat koji briše godine s njenog lica, a nju čini energičnom i gracioznom. Možda je to baš novi Avon Platinum Lift&Tighten serum! Upravo iz laboratorija kompanije Avon stiže novi Anew Platinum Lift&Tighten serum zahvaljujući čijoj inovativnoj formuli koža lica za vrlo kratko vrijeme postaje osvježena, zategnuta i hidratizirana.

Moćni sastojak za odlične rezultate

Glavni sastojak je nagrađivani Protinol koji poboljšava proizvodnju dvostrukog kolagena, a biopolimeri momentalno daju koži zategnut izgled koji traje tijekom cijelog dana. Ali ono što je najvažnije – efekt nije kratkotrajan. Nakon samo tjedan dana redovnog korištenja, postiže se zaglađen izgled finih linija, a za dva tjedna definiraju se konture lica!*

Namijenjen je svim ženama koje imaju 55+ godina i žele dodatnu čvrstoću i sjaj kože, a za optimalne rezultate preporučuje se kombinacija seruma i Anew Platinum dnevne i noćne kreme. Kako se koristi? Nanesite kap seruma prije kreme na lice i vrat. I pustite da platinasta magija učini svoje!

Pozdravite se sa sitnim borama i umornim izgledom  – naručite novi Anew Platinum Lift&Tighten serum koji je dostupan u Avonovom katalogu.

*Odnosi se na osjećaj na površini kože, na temelju istraživanja potrošača sa 132 sudionika

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI