Pronašli smo super akciju kvalitetnih kožnih proizvoda koja se ne propušta!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Akcija kvalitetnih kožnih proizvoda koja se ne propušta

Iako su akcije često vezane za proizvode koji se slabije prodaju ili ih se tvrtke žele riješiti, mogu se pronaći i odlične akcije kvalitetnih proizvoda na koje se uistinu isplati potrošiti. Mi smo pronašli jednu takvu. Naime, vodeći hrvatski proizvođač kožnih torbi Galko u akciji povodom crnog petka osigurao je popust na kompletan kožni asortiman. Minimalan popust je 30 %, a popusti idu čak do 60 %. Ovo je zaista prilika koja se ne propušta! Na popustu možete nabaviti i prekrasne modele iz nedavno predstavljene nove kolekcije kožnih torbi i ostalih modnih dodataka.

Muške torbice i remeni na popustu 40 %

Popuste na muški asortiman teže je uloviti, a sada imate priliku kvalitetne muške torbice i muške remene kupiti uz popust -40 %. Vjerujemo da će se ovoj informaciji razveseliti mnogi čitatelji, ali i čitateljice koje svojim dragim muškim osobama žele pokloniti kvalitetan dar za neku posebnu prigodu ili za nadolazeće blagdane.

galko muski remeni

Od minimalnih 30 %  pa do čak 60 %

Ženske kožne torbe i ostali modni dodaci od kože

Žene koje biraju kvalitetne torbe dobro znaju da je Galko poseban po svojim autentičnim modelima torbi, kvalitetnom načinu izrade u koji je uključen ručni rad, ali i po kvaliteti materijala. Jedan kvalitetan komad uvijek je bolji odabir od više komada lošije kvalitete i kratkog vijeka trajanja. To dugoročno predstavlja uštede, ali je i ekološki prihvatljivije rješenje. Galko kožne ljepotice ovaj tjedan možete nabaviti na popustima koji idu do 60 %.

Galko kozne torbe smede

Galko pokloni od kvalitetne koze

Modne i poslovne torbe, novčanici s RFID zaštitom, remeni, rukavice, kozmetičke torbice…. istražite kompletnu Galko ponudu kožnih proizvoda, sniženo je baš sve! Akcija kvalitetnih kožnih proizvoda.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI