Provjerite trendove za novogodišnje frizure

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Novogodišnje frizure

Keune novogodisnje frizureDolaskom kraja godine počinje se postavljati najvažnije pitanje „kamo ići za Novu godinu?“. Neovisno o mjestu proslave, savršena kosa je must  pa su važna tema i novogodišnje frizure. Kada se definira mjesto proslave, preostaje samo styling. Trenutni trendovi preferiraju prirodni izgled kose i ležernost. Kako bi postigli što prirodniji look za novogodišnji party, odabrani Keune proizvodi pomoći će pri stiliziranju kose.

Jedan od prijedloga za novogodišnju frizuru je opuštena, romantična punđa. Odaje pravi dašak elegancije svakom izgledu. Vrlo jednostavna za napraviti, pokoji pramen izostavljen iz punđe ispleten u pletenicu ili samo blago uvijen figarom. Niska ili visoka, sve ovisno o vlastitim preferencijama i odabranom stylingu. Pri stiliziranju punđe za bolju kontrolu i podatnost kose poželjno je koristiti Keune Style Dry Texturizer. Odličan za suho teksturiranje kose, također idealan ukoliko želimo postići „messy“ look. Tako stilizirana kosa savršena je za oblikovanje opuštene, voluminozne punđe.

Lako, jednostavno i šarmantno

Keune Style repDrugi prijedlog je visoki ležerni rep. Nenametljiv i jednostavan, svakodnevna frizura svake žene. No uz „glam“ promjenu, dodatkom modnog detalja ili drugačijim stiliziranjem kose. Ravna ili kovrčava, bezbroj je mogućnosti kako skupiti kosu u rep. Prednji dio kose i stranice moguće je zagladiti korištenjem Keune Brilliantine gela. Teška kosa može se učvrstiti korištenjem Keune Ultra gela, a ako imate tanju i neposlušnu kosu idealan je za to Keune Defrizz serum.

Vječni klasik s wow efektom

Zadnji prijedlog je klasičan look, raspuštena i voluminozna kosa. Kosa puna volumena, ukrašena kopčom, trendi ukosnicom s natpisima, biserima ili pak jednostavna bez dodataka. Savršena frizura koja naglašuje prirodnu ljepotu kose. Kako bi nadodali volumena gdje fali korištenjem Keune Volume pudera, možete zaboraviti na tanku i beživotnu kosu.

Keune proizvodi za novogodisnje frizure

Najvažnije, kako bi kosa i dalje ostala očuvana i njegovana za dodatnu zaštitu i dugotrajnost preporuča se korištenje Keune Humidity shielda. Čuva divno zaglađenu kosu od vlage, isto kao i Keune Freestyle spray koji pruža 24-satnu zaštitu od vlage i održava frizuru, tako da ste sigurni cijelu novogodišnju noć da će vaša frizura ostati postojana.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI