Pulski kantautor Devin Juraj otkrio pravu umjetničku dušu novim singlom “Dan dva” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Pulski kantautor Devin Juraj otkrio pravu umjetničku dušu novim singlom “Dan dva”

Devin Juraj, pulski kantautor sa zagrebačkom adresom objavio je novi singl “Dan dva” s kojim prikazuje pravu umjetničku dušu.

U kontroverznom spotu za pjesmu “Dan dva” Devin prikazuje kako scenski nastup mora sadržavati ono neočekivano. Ovo je pjesma koja prikazuje proces sazrijevanja. Tri popularne pulske lokacije predstavljaju čistilište, raj i pakao, a u prenesenom značenju prošlost, sadašnjost i budućnost.

Pjesma je ovo koja prikazuje zreliji glas, emocije koje skoro pa možemo opipati i njegov osobni rast. Kao umjetnik ne namjerava živjeti na staroj slavi zato mu je svaka sljedeća pjesma izazov i traženje novog zvuka. Nakon ležernog ljetnohg hita “Domani”, “Dan dva” nas postepeno uvodi u jesensko raspoloženje, dovoljno melankolično, a opet plesno.

Devin nam se već prikazao u prijašnjim spotovima kao potpuni umjetnik, on ne samo da stvara svoju glazbu već nadgleda i stvara svoje scenarije i videospotove.

U spotu se pojavljuje lik žene koju glumi Ana Lea Janžić, jedinstven i poseban model modnog studija Talija. Lokacije su jedinstvene i posebne, galerija Sveta srca, pulski tuneli Zerostrasse i glavna pošta u Puli, građena za vrijeme vladavine Italije s kružnim crvenim stepenicama koje u spotu prikazuju crveni tepih.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI