Revolucionarna medicina – She

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Ako ste se zapitali gdje biste mogli provesti ovaj vikend, mi imamo rješenje! Kako na najbolji način iskoristiti petak, subotu i nedjelju, donose vam studenti studentske udruge Hrvatske akademske zajednice Rijeka, koji su organizirali Nacionalni medicinski kongres pod nazivom Revolucionarna medicina.

Ovi svestrani studenti, ujedinjeni u Hrvatskoj akademskoj zajednici, jednoj od najstarijih hrvatskih udruga, odlučili su se na pomicanje granica i odlučili na jednom mjestu objediniti nova istraživanja i tehnike s područja medicine i zdravstva. Svojom upornošću, radom i trudom, uspjeli su dovesti jedne od najvećih medicinskih stručnjaka u Hrvatskoj i šire.

Čak 13 predavača pristalo je biti dio ove konferencije na kojoj će podijeliti svoja znanja i iskustva s mnogobrojnom zainteresiranom skupinom studenata i ambicioznih liječnika i specijalista. Važnost ove konferencije prepoznalo je i Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je pokrovitelj samog kongresa, ali i Hrvatska liječnička komora koja je odlučila kategorizirati i bodovati sam projekt. Uz navedena pokroviteljstva sam projekt je sponzoriran od strane hrvatskih poduzeća i obrta.

Konferencija će trajati tri dana unutar koja će izmjenjivati razne specijalizacije s područja medicine pa će tako slušatelji prvog dana moći saznati o novitetima na području abdominalne kirurgije i o primjeni robotike u medicini. Drugog dana predavanja će održati specijalisti s područja neurologije, ginekologije, pedijatrije i radiologije, a trećeg dana fokus će biti na internoj medicini i hematologiji. Popis govornika zaista je širok i prepoznatljiv, što se posebno svidjelo javnosti što dokazuju i same brojke prijavljenih! Naravno, kako živimo u svijetu gdje sve ide online, tako se i ova konferencija prenosi online putem YouTube kanala udruge što omoguće ljudima i van metropole da slušaju najveće hrvatske medicinske stručnjake.

Međutim, to ne znači da je zabranjeno uživo sudjelovati na konferenciji, već dapače, čak 120 mjesta će biti omogućeno svakog dana za sudionike koji će uživo slušati vrhunske stručnjake poput Ane Dimove, dr.med., doc.prim.dr.sc. Jakše Filipovića-Čugure dr.med., prof.dr.sc. Olge Cvijanović Peloze dr.med., izv.prof.dr.sc. Svena Maričića mag.ing., izv.prof.dr.sc. Darka Chudya dr.med., doc. prim. dr. sc. Irene Bralić dr. med., akademika prof.dr. Adnana Čustovića FMedSci, Maje Gudelj dr.med., Natka Becka dr.med., prim. Gordane Drpe dr.med., doc. prim. dr. sc. Vladimire Vuletić dr. med., prof.dr.sc. Silve Zupančić Šalek dr.med., prim.dr.sc. Sandre Bašić Kinde, dr.med. Zaista velik broj imena, zar ne?

Što čekaš, prijavi se potpuno besplatno i osiguraj svoje mjesto na vrijeme!
Link za prijavu: https://forms.gle/DVdj9i2EQrBGzLAG9

Više informacija o događaju možete saznati putem facebook i instagram stranica udruge

Facebook: https://www.facebook.com/hazrijeka
Instagram: https://www.instagram.com/hazrijeka/

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI