Sara Renar nas uvodi u apstraktan introspektivan svijet u videospotu za novi singl “Hana je već dugo budna” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Sara Renar nas uvodi u apstraktan introspektivan svijet u videospotu za novi singl “Hana je već dugo budna”

“Hana kaže ako je stanje permanentno, dušo, to onda nije kriza”, stihovi su kojima Sara Renar otvara svoj posljednji album “Šuti i pjevaj”, ujedno i stihovi kojima počinje posljednji singl s albuma, pjesma “Hana je već dugo budna”.

Za autoricu netipičnu, gotovo feelgood melodiju krasi karakteristična truba Igora Pavlice, no neka vas veselija atmosfera ne zavara –  Sara je tu i dalje direktna i odlučna te već drugim stihom nastavlja: “Hana kaže svi smo ucijenjeni ali to ne znači da nemamo izbora”.

“Hana je već dugo budna” dobila je i videospot snimljen na prekrasnim lokacijama otoka Mljeta, koji je međutim posve lišen mediteranskog kiča i uvodi nas u apstraktan introspektivan svijet koji u posljednjim kadrovima podsjeća na Bergmanovsku estetiku. Režiju potpisuje Indi Novak, članica produkcijskog tema Mars Creative.

Možda je ovo zadnji singl s albuma „Šuti i pjevaj“, ali priča oko albuma ne završava. Sara priprema nova iznenađenja, kako koncertna, tako i ona druga. Sprema se i remix album “Šuti i pjevaj”, nedavno ga je najavila singlovima “Mlad kao mi (Hibrid Remix)” i “Marija budi oprezna (Outcome Remix)”, a tu je i suradnja s Matijom Dedićem na novoj verziji pjesme “Bok” koja će se naći na novom Matijinom albumu na kojem je okupio cijeli niz uspješnih hrvatskih glazbenica.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI