Slasni obroci s roštilja i tijekom hladnih zimskih mjeseci

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Svestrani električni roštilj s ravnom i grill pločom za zdravo, učinkovito i praktično pečenje

Stigla nam je kasna i hladna jesen i druženje oko roštilja neće nas više mamiti u prirodu. Na vratima nam je Božić, a vremenske prognoze kažu da će uskoro pasti snijeg. To nas ipak neće spriječiti da se poslužimo roštiljem jer su nam odresci i kobasice s roštilja i dalje primamljive.

Kako bismo i zimi uživali u slasnim obrocima s roštilja pobrinula se tvrtka Tefal nudeći na tržištu novi električni roštilj sa staklenim poklopcem.

elektricni rostilj Tefal CB6A08

Zahvaljujući njegovoj ploči za pečenje čije su 2/3 narebrene, a 1/3 ravna, može se kombinirati pečenje istovremeno na oba djela ploče ili možete izabrati koji dio ploče želite koristiti. Na neprianjajućoj ploči moguće je pripremati hranu bez ulja ili masnoća što pridonosi našem boljem zdravlju. Električni roštilj Tefal CB6A08 ima poklopac od kaljenog stakla. Ako vas smeta širenje mirisa ili dima roštilj možete pokriti.  No, pri tome, imat ćete uvid o tijeku pečenja kako vam se odresci ili neka druga hrana ne bi previše ispekli ili čak izgorjeli.

Visoke performanse

Na električnom roštilju možete pripremiti sve vrste hrane zahvaljujući termostatu s pet razina temperature. Svojim visokim performansama i snagom od 2000 W dobit ćete sočne i dobro pečene komade hrane. Odlično pripremljeno meso, riba, jaja, povrće ili voće više za vas neće biti nikakav problem.

Jednostavno čišćenje zahvaljujući odvojivoj posudi za sokove i ploči koja se može prati u perilici, ovaj električni roštilj s poklopcem olakšat će vam pečenje i u vašem domu tijekom tmurnih i hladnih zimskih mjeseci. Uživajte u pripremanju hrane koristeći ovaj praktični električni roštilj.

Električni roštilj TEFAL CB6A8 se može po povoljnoj cijeni kupiti u prodajnim centrima METRO .

 

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI