Sunčane naočale prestižnih brendova koje ćemo nositi u sezoni proljeće/ljeto 2022

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Sunčane naočale prestižnih brendova: Police, Philipp Plein, Yalea, Furla i Fila

Bilo da nosite sunčane naočale à la Anna Wintour ili jednostavno tražite par koji će uljepšati vaše sunčane dane, elegantnih, sportskih i drugih oblika u najnovijoj kolekciji talijanskog modnog diva DeRigo svakako ne nedostaje.

Tvrtka DeRigo osnovana davne 1978. godine kao mala zanatska tvornica u području Belluna. U posljednjih 40 godina pozicionirala se kao jedan od globalnih lidera u dizajnu, proizvodnji i distribuciji naočala. Zajedno s kućnim brendovima Police, Sting i Lozza, tvrtka je proizvela naočale za Trussardi, Carolinu Herrera, Furla – da spomenemo samo neke – distribuirane u gotovo 80 zemalja kroz 16 komercijalnih podružnica i preko 100 neovisnih distributera.

Nevjerojatni rasponi nijansi za svaki stil i osobnost

Najnovije kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2022 sadrže nevjerojatne raspone nijansi za svaki stil i osobnost, prilagodljivi svakom ukus i spremni za 365 dana neprekidnog stila. Uz uobičajenu ponudu modela bezvremenske privlačnosti u najnovijim kolekcijama nekoliko je izvrsnih trendova vrijednih pažnje.

Police

Police u svojoj muškoj kolekciji i dalje ostaje vjeran svojim povijesnim korijenima, ali s pogledom na budućnost. Ikonski stilovi iz prošlosti reinterpretiraju se u novim materijalima i stilovima. Poseban “stari” efekt dobiven ekskluzivnom metalnom obradom debitira na nekoliko okvira. Snažna poveznica nove Police kolekcije i nasljeđa brenda vidljiva je u ikoničnim oblicima inspirirani 90-ima. Originalni geometrijski oblici modnog karaktera s obiljem osobnosti, etos je nove Police ženske kolekcije. Plijeni pozornost kao odvažna – i nikad banalna.

Police, Suncane naocale prestiznih brendova

 

Vrlo je šik s dozom rocka te pažljiva prema najnovijim modnim trendovima. Odlučni, prepoznatljivi oblici s obiljem detalja i evidentnom vintage inspiracijom. Nova kolekcija Police x Lewis Hamilton kombinira svevremensku etos brenda Police s osobnim i modnim stilom prvaka Formule 1. Beskompromisno, kolekcija se poigrava suprotnostima, miješajući lagane stilove s vrhunskim materijalima – visokokvalitetni acetat i titan s novim dizajnom koji se ističu slojevit i zdrav duh. Široki spektar clip-on i fotokromatskih leća čine sve modele eklektičnima i prikladnima za svaki izgled.

Yalea

Rođen je novi in house ženski brand: Yalea, brend koje imaju za cilj promovirati žene podržavajući njihovu slobodu izbora, potičući njihov talent hvaleći njihovu jedinstvenost i prirodnu ljepote. Yalea nadilazi vrijeme i modu kombinirajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može poistovjetiti. Modeli su lako nosivi, a dizajnom lijepo uokviruje lice – bez skrivanja osjećaja lijepe i potpune ugode.

yalea dioptrijske naocale

Philipp Plein

Eksplozivna, kultna I originalna, prva je kolekcija naočala Philipp Pleina s revolucionarnim kodeksom te odlučnim I inovativnim dizajnima koji izražavaju snažnu autentičnost brenda. Sportska maksimalistička estetika u kolekciji se predstavlja ultra-hrabrim oblicima I iznimnom biranom pažnjom pri izboru materijala I stilskih detalja.

Philipp Plein

Ekskluzivni modeli utjelovljuju živahan rock ‘n roll duh brenda koji evocira snove, pozitivnost te hrabrost biti jedinstveni. Svaki sa svojom osobnošću, okviri će zasigurno privući pažnju. Sunčane I dioptrijske stilove karakteriziraju jedinstveni I prepoznatljivi elementi poput višeznačne interpretacije logotipa – predstavljen u punoj I monogramskoj verziji – lajtmotiv je cijele kolekcije uz ostale ikonske elemente brenda, poput lubanje, kristala I klinova.

Furla

Ekstrovertna u sunčanim i dioptrijskim modelima, Furla se u najnovijoj kolekciji izdvaja po geometrijskim laganim oblicima, nadopunjeni klasičnim i elegantnijim prijedlozima. Paleta boja i detalji inspirirani su modnim dodacima brenda koji ističu snažnu vezu svih kategorija – od naočala i torbica do malih kožnih proizvoda. Logotip ‘Arch’, ikoničan i osebujan element u dizajnu prisutan je u različitim stilovima i varijantama: kao ukrasni detalj na krilcima, prednjim dijelovima ili kao strukturni element modela.

Fila

U najnovijoj kolekciji Fila otvara put dinamičnijoj evoluciji brenda. U kolekciji pripovijeda o svom načinu života veličajući svoju povijest i sportski duh. Ostaje vjerna sebi i nudi stilove koji se lako nose. Blokovi boja, kontrasti i uzorci opisuju bezvremensku baštinu koja se manifestira u različitim aspektima modela, pažljivoj izvedbi i stilovima. Nekonvencionalni dizajn, vitki metali, podebljani acetati i gumeni umetci u pop bojama personaliziraju svaki okvir. Snažna vibracija 80-ih osjeća se kroz sintetički val koji pršti energijom, od nostalgičnog ‘povratka u prošlost’ pa sve do neukrotive svježe modne osviještenosti.

Fila, Suncane naocale prestiznih brendova

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI