Suočavanje Saturna i Urana donosi izazove, promatrajte što se odvija pred vama

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Suočavanje Saturna i Urana

Suočavanje Saturna i Urana donosi promjene koje ne možemo zaobići. Saturn u Vodenjaku i Uran u Biku ponovno se suočavaju od 1. do 12. listopada. Saturn je simbol prošlosti, tradicionalnog, konzervativnog. S njim stvaramo sigurnost i vrijednost, čuvamo stvoreno, dok je Uran buntovnik i revolucionar koji ne poštuje pravila, osobito ona koja ga sputavaju. Teži napretku i progresu, okrenut je budućnosti i ne može stajati na mjestu.

Najzanimljivije je što se konzervativni Saturn nalazi u progresivnom Vodenjaku, a progresivni Uran u konzervativnom Biku. Kao da su zamijenili mjesta, što može stvoriti dodatnu zbunjenost oko nekih situacija u kojima ćemo se naći u danima koji slijede. Suočavamo se s izazovom, a upravo taj izazov nam omogućuje da stvorimo nešto bolje za sebe.

Njihov aspekt može stvoriti osjećaj frustriranosti i zaglavljenosti, na način da se nađemo rastrzani između prošlosti i budućnosti. Odvija se neka borba, pobuna, kako u vanjskom svijetu, tako i unutar nas.

Moguće je da tijekom ovog utjecaja dođe do nekog prekida, udaljavanja, kraja jer shvaćamo da ne uspijevamo nešto promijeniti nabolje, pa smo primorani posegnuti za nešto radikalnijim odlukama.

Nemojte se opirati promjenama, ali ih nemojte niti forsirati

Borimo se protiv svega što nam oduzima ili sputava slobodu. Sada se možemo osloboditi nekih ograničavajućih tema u svom životu. Postat će vam više nego jasno što više nije funkcionalno i korisno.

Osjećamo strah od izlaska iz sigurne zone, ali shvaćamo da je to jedini način. Vrijeme je da se oslobodimo loših navika. Neočekivani događaji potiču nas da nešto učinimo drukčije nego dosad. Neodgovornost i nedosljednost nas ljute.

Kako će se ovaj utjecaj odraziti na vas osobno, ovisi o pozicijama ovih planeta u vašem osobnom horoskopu. Nemojte se opirati promjenama, ali ih nemojte niti forsirati. Promatrajte što se odvija pred vama. Idite polako i promišljeno.

Što nas drži na mjestu

Ovo je idealna prilika da jasno vidimo gdje smo zapeli i što bi bilo dobro pustiti iz svog života jer nas drži na mjestu i zaustavlja naš daljnji rast i napredak.

Prije nego što postavimo nove ciljeve, promislimo o tome što na putu koji je ispred nas, trebamo počistiti kako bismo kroz to putovanje prošli lakše i jednostavnije.

Možda rušimo neke zidove, stare barijere, preslagujemo, nadograđujemo, drukčije oblikujemo. Saturn inzistira na sporom napretku i budimo strpljivi. Stari programi i obrasci otpadaju, dolazi nešto novo. Grade se novi temelji za budućnost. Uran mijenja ono što smo mislili da se nikad neće promijeniti.

Sretan vam put u bolju budućnost!

Povezano: Venera u Vagi nas poziva u svijet povezanosti, suradnje i ljubavi

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI