Swedish House Mafia najavila svjetsku turneju – dolaze i blizu Hrvatske – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Swedish House Mafia najavila svjetsku turneju – dolaze i blizu Hrvatske

Jedna od najvećih svjetskih elektroničkih atrakcija, Swedish House Mafia, nakon velikog povratka na scenu (ne znamo kojega po redu) odlučila se na svjetsku turneju koja će ih dovesti i blizu nas.

2021. godina ponovno ih je okupila, a diskografski su nam predstavili tri singla, “It Gets Better”, “Lifetime” feat. Ty Dolla Sign and 070 Shake i “Moth to a Flam” s the Weekndom. Upravo su s ovim glazbenikom ostvarili veliku suradnju na njegovom novom albumu gdje osim spomenute supotpisuju još dvije pjesme “How Do I Make You Love Me?” i “Sacrifice” za koju su napravili i remix dostupan na extended verziji albuma “Dawn FM”.

SHM su najavili svjetsku turneju koja će pratiti njihov, vjerovali ili ne, debintatski studijski album. Naime, u skoro 9 godina postojanja ova EDM supergrupa nije objavila niti jedan albuma, ali su zahvaljujući hit singlovima stekli popularnost kakvu rijetki mogu uživati. Album će biti u prodaji od 29. listopada ove godine, a već su moguće prednarudžbe. Svjetska turneja “Paradise Again” obići će i Europu, a Swedish House Mafia će doći vrlo blizu nama. Nakon Amerike na europsko tlo stupit će 29. rujna u Manchesteru, a potom idu u Glasgow, London, Dublin, Birmingham, Pariz, Madrid, Lisabon, nama blizu Milano (18.10.), zatim Zürich, Krakow, Prag, Köln, München, Antwerpen, Amsterdam, nama najbliži Beč (3.11.), Frankfurt, Berlin i Hamburg, dok će turneju završiti u nordijskim gradovima, norveškom Kopenhagenu i Oslu, te finskom Tampereu. Ulaznice su već u prodaji.

Foto: Alexander Wessely

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI