The Gentleman, vlasnik jednog od najboljih albuma godine, stiže u Tvornicu kulture – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


The Gentleman, vlasnik jednog od najboljih albuma godine, stiže u Tvornicu kulture

The Gentleman najavljuje veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture 15. siječnja s početkom u 20 sati. Na koncertu će predstaviti svoj nedavno objavljeni album „Hide & Seek“ koji je glazbena kritika proglasila jednim od najboljih glazbenih ostvarenja objavljenih u Hrvatskoj u 2021. godini.

Kako uživo zvuči plesna neo-soul stvar Body or Soul“, gypsy jazzy „Golden Ma’am“ ili pjesme „You Always Came in Flowers“ i “The Way You Love Me The Most” saznajte 15. siječnja u Tvornici kulture Zagreb.

Na koncertu u Tvornici publika može očekivati The Gentlemanove emotivne vokalne izvedbe uz pratnju sjajnih glazbenika koji će mu se pridružiti na pozornici. Gošća koncerta je Lana Janjanin, jazz skladateljica, pijanistica i pjevačica kojoj je rad na albumu „Hide & Seek“ ujedno i prva suradnja s  The Gentlemanom.

“Koncert u Tvornici moj je najveći samostalni koncert do sada. Sretan sam i uzbuđen i jedva čekam stati na pozornicu s odličnim glazbenicima te uživo prenijeti energiju sa snimanja albuma. Želim da publika proživi i osjeti priče koje imam za ispričati, da se prepusti i uživa.“, kaže The Gentleman.

Organizator koncerta je Intek Music. Ulaznice po cijeni od 70 kn kupite na Entrio.hr. Ulaz je moguć samo uz COVID potvrdu, liječničku potvrdu o preboljenju ili potvrdu o negativnom testu na covid, ne stariju od 48 sati.

Foto: Nika Mokos

RECENZIJA: The Gentleman: “Hide & Seek” – jedan od nezaobilaznih bisera domaće produkcije u ovoj godini

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI