Tight Grips ove subote u Rock baru King u Đakovu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Tight Grips ove subote u Rock baru King u Đakovu

Tight Grips je power trio koji žari i pali od 2014. godine. Bend iza sebe ima dva studijska albuma: “Storyline” i “Move Along”, a treći je album “Endless Gifts for Me, Myself and I” u najavi.

Iz izdanja u izdanje bend je mijenjao pristup glazbi, a album u najavi nosi do sada najžešći (na momente progresivan) zvuk inspiriran grunge pokretom devedesetih, ali i recentnijim stoner rock te prog rock izdanjima. Tight Grips bazu publike grade iz dana u dan i nastupe na brojnim festivalima, a odradili su i mini turneju u Velikoj Britaniji, gdje su pozornicu dijelili i s velikanima Villagers of Ioannina City.

Najavljen je njihov nastup na ovogodišnjem izdanju INmusic festivala, do sad su nastupili na mnogo festivala od kojih bi izdvojili TamTam, Ferragosto Jam, Hoomstock, Rocklive, Bedem Fest, Tesla Radio Festival, Pickup Music Festival, a 18. svibnja moći će ih pogledati i poslušati svi oni koji dođu u Đakovo u Rock Bar King.

Ulaz na koncert Tight Gripsa je besplatan, a svi koji u subotu dođu u slavonski hram rokenrola moći će uživati u eksplozivnoj blues/stoner/prog rock mješavini utopljenoj u suptilnu psihodeliju.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI