Tom Jones uz novi singl predstavlja ‘proširenje’ aktualnog albuma “Surrounded By Time” – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Tom Jones uz novi singl predstavlja ‘proširenje’ aktualnog albuma “Surrounded By Time”

Kada je slavni cijenjeni glazbenik Tom Jones ranije ove godine predstavio svoje najnovije studijsko izdanje „Surrounded By Time“ album se odmah našao na prvom mjestu britanskih top ljestvica, a jedan od najpoznatijih Velšana sada predstavlja i poseban dodatak albumu!

„Surrounded By Time (Hourglass Edition)“ donosi dvije nove pjesme, izvedbe snimljene uživo na koncertnom nastupu te poseban dodatak „In Conversation with Pete Paphides“. Postigavši veliki uspjeh, ove godine predstavljeno izdanje „Surrounded By Time“ dodatno je učvrstilo poslovno-prijateljski odnos kojeg glazbenik i producent Ethan Johns njeguju još od 2010. godine kada je objavljen „Praise & Blame“. Pred sam kraj uspješne 2021. aktualni album sada je okrunjen i posebnim ‘proširenjem’. Dvije nove pjesme, „One Hell Of A Life“ i „Not Dark Yet“, donose jedinstvene i prekrasne interpretacije koje sjajno nastavljaju popis pjesama s originalno objavljenog albuma. Slušatelji će zasigurno uživati i u dodanim live izvedbama snimljenim za vrijeme nastupa u londonskom Shepherd’s Bush Empireu, dok je kao posebno iznenađenje ovog nestandardnog izdanja dodan gotovo 20 minuta dug Jonesov razgovor s Peteom Paphidesom.

U dobi od 81 godine Tom Jones najstariji je samostalni glazbeni umjetnik koji se može pohvaliti s osvajanjem top ljestvica s novim izdanjem koje mu u isto vrijeme donosi mnoštvo superlativa te neke od najboljih kritika s kojima se susreo tijekom svoje šezdesetogodišnje karijere.

„Surrounded By Time (Hourglass Edition)“ – popis pjesama:
Not Dark Yet
One Hell Of A Life
I Won’t Crumble With You If You Fall (Live from Shepherd’s Bush Empire)
Samson And Delilah (Live from Shepherd’s Bush Empire)
Ol’ Mother Earth (Live from Shepherd’s Bush Empire)
This Is The Sea (Live from Shepherd’s Bush Empire)
In Conversation with Pete Paphides

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI