Top proizvodi za dezinficiran i mirisan dom

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Čišćenje i dezinfekcija sve više postaju protagonisti u našem domu. U razdoblju korone promijenili smo način života, a stekli smo i nove navike. Jedna od njih je činjenica da smo čistili i dezinficirali puno više nego što smo to radili prije, sada smo stručnjaci za čišćenje! SANYTOL asortiman proizvoda olakšava posao. Za one koji uz čišćenje još uvijek ne dezinficiraju, evo nekoliko vrlo korisnih savjeta.

Zašto je potrebno dezinficirati i koja područja trebamo više zaštititi?

Čišćenje nije dovoljno za zaštitu doma; potrebno je i dezinficirati. Kada čistimo, uklanjamo prljavštinu koju vidite, ali što je s prljavštinom koju ne možete vidjeti? Kako bismo osigurali da smo uklonili i skrivenu prljavštinu u našem okolišu, na primjer mikroorganizme i bakterije, dezinfekcija je pravi izbor. Dezinfekcija je sinonim za uklanjanje virusa ili bakterija, a time i nestanak prijetnji koje onemogućuju, štoviše neugodnih mirisa.

Treba očistiti i dezinficirati prostore u kojima postoji veća vjerojatnost da će se zaprljati i nakupiti veći broj bakterija, kao što su: radne ploče, namještaj, kante za smeće, kućanski aparati, predmeti za bebe, prostori u kojima pripremamo hranu, slavine, umivaonici, kade…

SANYTOL – čišćenje i dezinfekcija bez izbjeljivača

SanytolSanytol vam svojim širokim asortimanom proizvoda olakšava posao čišćenja. Sanytol proizvodi dezinficiraju, održavajući okoliš, odjeću ili ruke čistima i zdravima. Zahvaljujući svojoj formuli trostrukog djelovanja, uništavaju 99,9% bakterija, virusa i gljivica. Sanytol se može koristiti bez rukavica, zahvaljujući svojoj respektabilnoj formuli bez izbjeljivača i dermatološki je ispitano. Ne oštećuje površine niti ostavlja mrlje na tekstilu, ostavljajući svjež miris.

Sanytol višenamjensko sredstvo za čišćenje i dezinfekciju je saveznik za svakodnevno čišćenje vašeg doma.
Sanytol je stručnjak za dezinfekciju i čišćenje koji jamči zdrav okoliš za vas, za vaš dom i za vaše najmilije. Svakodnevno čišćenje je lakše i jednostavnije uz Sanytol.

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI