Upoznajte Nuuit – odvažne modne dodatke od kože s dozom seksepila

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Nuuit je novi hrvatski brend modnih dodataka posebno popularan po svojim harnessima. Iako ovaj modni dodatak potječe sa SM scene, Nuuit harnessi su dizajnirani na način da ne umanjuju ženstvenost i nosivi su u svakoj prilici.

Osim što su vizualno atraktivni, imaju i multifunkcionalnu namjenu jer su dizajnirani da se mogu nositi kao remeni i harnessi i to na mnogo načina. Nuuit harnessi su izrađeni od dva sloja vrlo mekane kože, a kada ih nosite, nemate osjećaj da ga imate na sebi, ne smeta vam, niti ne ograničava pokrete.

Autentičan i jedinstven

Namijenjeni su ženama koje su uvijek u potrazi za novim stvarima i idejama i imaju autentičan i jedinstven modni izričaj te hrabrost nositi neobične odjevne predmete.

Brend je djelo dvije prijateljice Sabine ReŠić i Azre Salkanović, koje su, dok su se mnogi bavili novom normalnošću, entuzijastično i bez previše očekivanja iz hobija krenule kreirati trendi modne dodatke. Ime NUUIt je izvedenica francuske riječi „nuit“, što znači noć i može se činiti da su odabrale „ mračniji“ put, kada su svoje prijateljstvo odlučile vezati dizajniranjem harnessa.

Kolekcija Dusk & Dawn

Za sebe kažu da su slične kao dan i noć, pa ne čudi što su prvu kolekciju brenda nazvale Dusk & Dawn. Sve – od dizajna, materijala, izrade proizvoda pa do samog pakiranje radi se u Hrvatskoj. Harnessi se ručno izrađuje u kožarskoj radionici u Zagrebu, a krajnji rezultat je mala serija od pet visokokvalitetnih i održivih modela koji ne poznaju sezone, niti prate trendove i koji se zato mogu nositi godinama.

Na fotografijama Nuuit harnesse nosi poznata novinarka i urednica Zora Bjelousov,  koja ih je spojila sa svojim jednostavnim i ženstvenim stilom u dvije minimalističe crno-bijele modne kombinacije – jedna kombinacija je malo izazovnija – večernja, a druga primjerena svakodnevnom nošenju.

Nuuit harnessi su dostupni u Lykke gift shopu, Petrinjska 28, Zagreb.

Photo: Karlo Jelić
Styling: Darija Kovačević
Model i make-up: Zora Bjelousov

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI