Valentino, jedna od najpopularnijih pop-rock grupa 80-ih, ponovno u Zagrebu – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Valentino, jedna od najpopularnijih pop-rock grupa 80-ih, ponovno u Zagrebu

Hitovima “Samo sklopi okice”, “Volim te još”, “Bez tebe”, “Oka tvoja dva”, “Idu ptice selice”, “Ponekad se sjetim da postojiš”, “Pile moje”, “Ne mogu, ne mogu”, “U vrelini noći”, “Kad me više ne bude” i mnogim drugima, sarajevski sastav Valentino munjevito brzo stekao je ikonski status te 80-ih i 90-ih godina postao jedan od najslušanijih bendova ovih prostora. 

Legendarni bend će nakon više od dva desetljeća ponovno održati veliki koncert u Zagrebu, i to 24. studenog u Velikom pogonu Tvornice Kulture. Njihove pjesme su one koje traju, ostaju kao pisma svijetu i nakon mnogo godina, a moći će ih poslušati svi koji na vrijeme osiguraju svoje mjesto na koncertu u Tvornici Kulture. Valentino će ovim koncertom proslaviti čak 40 godina rada, a kao da to nije dovoljan povod, publiku će počastiti presjekom najvećih hitova s čak 7 hvaljenih albuma koje su objavili kroz dugogodišnju karijeru.

Frontmen Zijo Valentino će nakon duže koncertne pauze pred hrvatskom publikom ponovno s bendom nastupiti u Tvornici Kulture pred vjernim obožavateljima. Zijo je i dalje autorski aktivan posljednjih godina, a rezultat njegovog nedavnog rada su pjesme “Da se rodim ponovo”, “Ti govoriš dok šutiš” i “Lisice” koje će grupa također predstaviti ovdašnjoj publici. Zagrebački koncert je ujedno i najava novog studijskog albuma Valentina.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 100 kn za regularne i 200 kn za VIP sekciju. Cijena regularnih ulaznica na snazi će biti sljedećih 14 dana, nakon čega skače na 120 kn. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 140 kn. Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima i online na Entrio.hr.

Koncert u Velikom pogonu idealna je prilika da publika barem na par sati ponovno doživi glazbenu ljepotu onoga vremena kad je Valetino osvajao vrhove top lista na ovim prostorima. “Blago ovima što su na koncertu i pjevaju” kaže YouTube komentar uz jedan od najvećih hitova grupe Valentino, a s obzirom da je ovo njihovo prvo gostovanje poslije puno godina u Zagrebu, očekuje se da će ulaznice brzo biti rasprodane.

Foto: Press

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI