Vatra uz fanove proslavila izlazak vinila i najavila brojne koncerte – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Vatra uz fanove proslavila izlazak vinila i najavila brojne koncerte

U zagrebačkom Hub Cooltura Pubu predstavljeno je vinilno izdanje aktualnog, desetog studijskog albuma Vatre “Javi se kad stigneš”. 

Brojni prijatelji i fanovi odazvali su se pozivu benda na druženje, na kojem su, uz kratki akustični nastup, te potpisivanje albuma, preslušavali najnoviji uradak. Uvodnu riječ imao je Dario Draštatadirektor izdavačke kuće Dallas Records, koji je podsjetio na dosadašnje uspjehe singlova na aktualnom izdanju kao i na nominaciju za Porin u kategoriji “Najbolji rock album”. Autor Ivan Dečak dobio je i nominaciju u kategoriji “Pjesma godine” za “Zamisli“, posljednji singl Massima Savića.

Ivan Dečak je prije kratkog nastupa zahvalio okupljenima na dolasku, a poseban pozdrav uputio je dizajneru Dinku Batarelu, te učenicima OŠ Kralja Tomislava na Trešnjevci koji su autori odličnog omota albuma “Javi se kad stigneš”, kao i producentima Juri Ferini i s kojima godinama surađuju. Napomenuo je da i sam spada u generaciju koja je odrastala na pločama, stoga je drugi vinil u Vatrinoj kolekciji albuma svakako razlog za proslavu kakva je upriličena sinoć u Zagrebu.

Vatra je ujedno najavila i veliki broj koncerata, a možete ih uhvatiti u sljedećim gradovima:

20.4. BEOGRAD, Srbija
21.4. NOVI SAD
22.4. KUTINA
24.4. POŽEGA
29.4. uskoro
20.5. DARUVAR
10.6. GAREŠNICA
22.6. NOVIGRAD
23.6. uskoro
24.6. NOVI VINODOLSKI
15.7. GOSPIĆ
22.7. METLIKA, Slovenija
30.7. PETRINJA
2.8. BIBINJE
10.8. ZRENJANIN, Srbija
11.8. HERCEG NOVI, Crna Gora
15.8. MOLVE
19.8. uskoro
25.8. uskoro
26.8. KRIŽ
07.10. uskoro

Foto: Saša Welles

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI