Veliki povratak Enter Shikari u Zagreb! – Music Box – Glazbeni portal

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Veliki povratak Enter Shikari u Zagreb!

Energična britanska četvorka Enter Shikari nastupa u Zagrebu 14. studenog u Tvornici Kulture.

Legendarni post hard-core bend vraća se u Hrvatsku na krilima svog posljednjeg studijskog albuma “A Kiss for The Whole World” te će zagrebačkoj publici izvesti hvaljeni novi materijal.

Svoj sedmi studijski album “A Kiss for The Whole World” objavili su 21. travnja ove godine, i odmah zasjeli na prvo mjesto ljestvice Official UK Album Charts, što im je uspjelo prvi puta u 20 godina dugoj karijeri. Malo je bendova koji nakon toliko godina, i albuma, i dalje oduševljavaju svojim novim pjesmama, a upravo je to uspjelo glazbenicima iz Enter Shikari.

“Na kraju, ova ploča je iskaz o njihovoj misiji širenja ljubavi i optimizma, što je dočarano nekim od najemotivnijih vokala koje smo do danas mogli čuti od Rouda”, kazao je Rishi Shah za glazbeni časopis Clash.

Enter Shikari osnovani su 2003. u gradu St Albans u Engleskoj, od samih početaka osvojili su publiku i kritiku svojim jedinstvenim eksplozivnim zvukom koji se može opisati kao mješavina različitih žanrova – od hard-corea, punk rocka, emo-corea do techna. Otkako su okupili prvobitnu postavu i nazvali se Enter Shikari 2003. pa sve do danas, u bendu su se zadržali isti članovi: Rou Reynolds je glavni vokal, Christ Batten na bas gitari, gitarist je Rory Clewlow, a na bubnjevima Rob Rolfe.

Ovo je drugi put da Enter Shikari nastupaju u Zagrebu gdje se vraćaju nakon dugih osam godina i to ponovno u Tvornicu Kulture, gdje su održali koncert te davne 2015. godine. Svojim nadolazećim koncertom 14. studenog u Zagrebu, Enter Shikari zasigurno će oduševiti domaću publiku. Stoga nemojte propustiti priliku da uživo čujete “A Kiss for The Whole World”.

Ulaznice su u prodaji po regularnoj cijeni od 25 eura te 35 eura za VIP galeriju, a dostupne su u sustavu Entrio.hr.

Foto: Promo

Link originalnog teksta

Autor

PODIJELI