Veselimo se strelovitom rastu ovog super modnog branda!

Autor

KATEGORIJA

PODIJELI


Veselimo se strelovitom rastu ovog super modnog branda! suvremenažena.hr

Pored ženske mode, Sinsay novi koncept trgovina nudi odjeću i dodatke za muškarce, atraktivnu kolekciju dječje odjeće te kućni namještaj iz linije Home.

Prepoznatljivi modni brand Sinsay kao dio poljske fashion kompanije LPP, već je 2014. godine svojim pojavljivanjem u Hrvatskoj osvojio potrošače i tržište. Stvaranje prepoznatljivog identiteta stvorilo je mogućnosti za dodatna širenja i stalni rast na našim prostorima. Uz konstantno razvijanje i prilagođavanje potrošačima, Sinsay se iz branda posvećenog teenagericama profilirao u brand pristupačan svim profilima i dobnim skupinama kupaca. Uz pristupačne cijene i praćenje suvremenih trendova, pozicioniran je kao jedan od najbrže rastućih modnih brendova na svijetu. Upravo je širenje prodajne mreže u Hrvatskoj jedan od glavnih ciljeva za osiguravanje dostupnosti svim ljubiteljima ove modne marke.

SINSAY trgovina u Buzinu

Kolekcije Sinsay su sada sve dostupnije

Tehnološki napredak i sve veći prelazak konkurenata s izravne na online prodaju, ovom poljskom divu dodatna je motivacija za razvoj usmjeren k tradicionalnom konceptu kako bi svojim kupcima osigurao punu pažnju i odgovore na sve potrebe i želje. Tome svjedoči i skokovito otvaranje novih poslovnica. Zadnje 3 su otvorene nedavno, u razmaku od samo par tjedana. U kolovozu je otvorena trgovina u novom Z Centru u Zagrebu. Zatim u Buzinu u centru Supernova. Početkom rujna je i centar Supernova Varaždin postao bogatiji za Sinsay trgovinu i to u novom konceptualnom ruhu. Kolekcije su sada sve dostupnije. Zahvaljujući spomenutom novom konceptu prostora svaka trgovina nudi širok asortiman proizvoda po pristupačnim cijenama. Svi ljubitelji trendova pronaći će nešto za sebe.

Novootvorene trgovine u Zagrebu, Buzinu i Varaždinu nekoliko su puta veće od prvih Sinsay prodavaonica. S površinom od otprilike 1.300 kvadratnih metara nude širok izbor odjeće, obuće i modnih dodataka za žene, muškarce i djecu. Posebnu pažnju odvlači kućni namještaj i dekorativni predmeti iz Home asortimana koji je već osvojio srca svih ljubitelja interijera. Prostori su uređeni u modernom stilu. Dizajn se temelji na svijetlim, suptilnim bojama, koje su savršena podloga za nove kolekcije koje već spremno čekaju na vašu posjetu!

Veselimo se strelovitom rastu ovog super modnog branda! PROMOSource link

Autor

PODIJELI